Wirestaff Oy

Asiakaspalvelija/siivoja ja tarjoilija kesälle

  • Sijainti Orivesi
  • Julkaistu 01.02.2014, 0:00
  • Suljettu 12.05.2024, 23:59

Asiakaspalvelija/siivoja ja tarjoilija kesälle

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen siivouksen tai tarjoilun ammattilainen! Houkutteleeko kesätyö kuvankauniin Oriveden maisemissa huolehtien omatoimihotellin siisteydestä ja asiakaspalvelusta? Entäpä tarjoilijan työ osana huippu porukkaa erilaisissa tilaisuuksissa?

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ ORIVEDELLE. Voit työskennellä joko erilaisissa tilasuuksissa tarjoilijana tai siivoojana/asiakaspalvelijana.

Siivoojana/asiakaspalvelijana: työtehtäviisi kuuluu pienen hotellin siivoustyöt hotellihuoneissa sekä hotellin yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi toimit omatoimihotellin asiakaspalvelijana: saat käyttöösi työpuhelimen johon otat vastaan asiakkaiden varauksia. Puhelimessa käytössäsi on varausjärjestelmä, jolla hoidat varaukset kätevästi etänä.

Tarjoilijana: Toimit tarjoilijana erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Työtehtäviisi kuuluu tilaisuudesta riippuen asiakaspalvelu, ruokien ja juomien tarjoilu ja vieraiden kahvitus.

Tilaisuuksia varten tarvitsen hygienia ja anniskelupassin. Työt sijaitsevat Orivedellä, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Palkkaus sopimuksen mukaan/matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimus.

Lisätietoja:

Eeva Leppänen
044 719 1784
eeva.leppanen@wirestaff.fi

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/9882346. Olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. 

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.