RekryDiili Oy

Street Food Kokkeja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Suljettu 19.05.2024, 0:00

Street Food Kokkeja

Haemme nyt asiakasyrityksellemme STREET FOOD KOKKEJA keikkatyöhön Tampereelle.

Asiakasyrityksemme on maineikas ja tunnettu yritys, joka arvostaa työntekijöitään siinä missä asiakkaitaankin. Tästä esimerkkinä sinulla on tukenasi iso ravintola-alan verkosto työpaikallasi, luotettava henkilöstötalo opastamassa sinut alkuun sekä erittäin hyvät henkilökuntaedut. 

Työ on keikkaluontoista, joten se sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyöksi. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa erilaisiin tapahtumiin saman katon alla. Tällä työpaikalla nauru raikaa ja töitä tehdään aikaansaavalla asenteella. 

Edellytämme Sinulta:

Tehtävään valittavalla tulee olla jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä ruuan parissa sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

Voit olla vasta alkaja ravintola – alalla tai jo kokenut konkari, työpisteesi voidaan suunnitella kokemuksesi sekä taitojesi mukaan. Tärkeintä on asenne ja innostus maistuvaa ruokaa kohtaan.

Hae tätä tehtävää pian sillä nämä paikat täytetään vauhdilla!

Palkkaus:

TES + Kokemuksen mukaan.

Työ alkaa:

Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä:

Marika Lahtinen

marika.lahtinen@rekrydiili.fi 

040 6607232 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.