Wirestaff Oy

Aloitteleva sähköasentaja reissutöihin.

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 26.01.2024, 13:00
  • Suljettu 31.03.2024, 23:00

Aloitteleva sähköasentaja reissutöihin.

Etsimme asiakasyritykselle asiallisia ja palveluhenkisiä asentajia sähkötöihin. Työ vaatii mahdollisuutta olla reissussa.

Työtehtävässä suoritat pieniä vikakorjauksia, valojen asennuksia ja perus sähkötöitä muuttuvissa työkohteissa keskisuomesta etelään. Työtä suoritetaan asiakkaiden tiloissa, joten odotamme sinulta myös asiakaspalveluasennetta ja asiallista käytöstä. Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös alalle vasta valmistunut, hyvällä asenteella varustettu tekijä.

Tehtävään valittavalta edellytämmme:

-Voimassa olevaa sähkötyö- ja työturvallisuuskorttia.

-Kykyä työskennellä itsenäisesti.

-Mahdollisuus reissutöihin.

-omaa autoa.

Eduksi katsomme  jos sinulta löytyy omat perus sähkötyökalut. 

Tarjoamme valituille työntekijöille mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen, asianmukaiset työvarusteet, reilun palkkauksen ja rennon työilmapiirin.

Työt alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Jos koet olevasi yllämainittu sähköasentaja, niin jätä ihmeessä hakemus ja liitä mukaan CV:si.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Mikko Jutila 0503510777, mikko.jutila@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.