Wirestaff Oy

AC – Kokkeja Turun keskustan ravintoloihin

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 31.03.2024, 17:00
  • Suljettu 15.04.2024, 23:59

AC – Kokkeja Turun keskustan ravintoloihin

Olethan osaava ja intohimoinen A la Carte KOKKI. Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta? Haluat loihtia makunystyröitä kutkuttavia elämyksiä Turun keskustan trendikkäiden ravintoloiden asiakaskunnalle? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti juuri oikea tähän tiimiin!

Tarjoamme sinulle timanttisen työyhteisön, jossa saat horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimämme henkilö:

  • On luova, tiimityötaitoinen ja huolellinen, jolla kokkaus on veressä.
  • Henkilöllä tulisi olla aiempaa kokemusta A la Carte työskentelystä.
  • Sujuva suomenkielen taito ja  hyvä englanninkielen taito.
  • Myönteinen ja tekevä ote työntekoon.
  • Odotamme myös intoa ja halua oppia uutta, sillä hyvä kokki on aina valmis kehittämään taitojaan ja oppimaan uusia reseptejä, ruokalajeja ja ruokatrendejä, jotta hän voi tarjota asiakkaille vain parasta.
  • Luonnollisesti edellytämme hygieniapassia.

Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/14809324

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Sari Nordlin

puh. 050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

#HyvässäWireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.