Wirestaff Oy

Ravintolatyöntekijä, Elias Döner Citycenter

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 0:00
  • 26.05.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijä, Elias Döner Citycenter

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ uuteen, kauppakeskus Citycenteriin avattavaan Elias Döneriin!

Elias Döner Kebab on saanut inspiraationsa Berliinin kaduilta. Döner-vartaissa pyörii kana-döner, kebab-döner ja kasvisvaihtoehtona falafelit. Näiden kanssa tarjoillaan salaatteja kauden parhaista kasviksista ja yrteistä. Palvelun lähtökohtana ovat asiakastyytyväisyys ja hyvälaatuinen ruoka. Kyseessä on trendikäs ravintola, jossa niin ruoka kuin palvelu on taattua laatua.

Etsimältämme ravintolatyöntekijältä edellytämme aiempaa ravintola-alan työkokemusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, ahkeraa ja positiivista asennetta sekä hygieniapassia. Tässä työssä pääset mukaan avaamaan uutta ravintolaa: työpäivät ovat vauhdikkaita, mutta hyvän porukan kanssa ne sujuvat mukavasti!

Työtehtäviisi kuuluvat ravintolan kaikki tavanomaiset työt, mm. kassan asiakaspalvelua, ruoan valmistusta ja esillelaittoa sekä pöytien siivousta. Työtunteja on tarjolla lähtökohtaisesti noin 60-90h/3vk, mutta mikäli sinulla on kokoaikainen paikka haussa, voidaan mahdollisuutta siihenkin tarkastella. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Työt alkavat toukokuun lopussa, tai viimeistään kesäkuun alussa.

Palkkaus on matkailu- ravitsemus- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukainen.

 

Täytä lyhyt hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

https://wirestaff.likeit.fi/apply/27782404.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien huipputyyppien löydyttyä!

Lisätietoja:

Sanni Vennola
sanni.vennola@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.