Veikkaus Oy

Pelisaliasiakaspalvelija, Vaasa, kesätyö

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 09.03.2024, 17:01
  • Suljettu 11.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pelisaliasiakaspalvelija, Vaasa, kesätyö

OLETKO SINÄ UUSI TÄHTIPELAAJAMME?

Pysyykö sinulla pallo hallussa ja hymy huulilla haastavassakin tilanteessa? Oletko luotettava, iloinen ja helposti lähestyttävä joukkuepelaaja? Hienoa, sillä etsimme uutta timanttista jäsentä joukkueeseemme.

Pelisalissa työskentely on vastuullista ja itsenäistä asiakaspalvelutyötä. Kohtaamme päivittäin
erilaisia ihmisiä ja tunteita sekä käsittelemme rahapelejä ja rahaa.Työtehtäviimme kuuluu vastuullisten ja viihdyttävien pelielämyksien tarjoaminen. 

Tarjoamme sinulle samanhenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jonne on kiva tulla töihin.

VOISIKO TÄMÄ OLLA SEURAAVA TYÖPAIKKASI?

Haemme osa-aikaista kesätyöntekijää Vaasan pelisaliin noin 20h/vko määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 29.4.-25.8.2024. Työsuhde alkaa koulutuksella.

Vuoromme sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonlopuille, joten olethan silloin parhaimmillasi ja hymysi ei hyydy vaikka viikonlopulle tulisi töitä. Iltavuoromme sijoittuvat noin klo. 12:00 ja 21:15 välille.

Pelisaliasiakaspalvelijan keskiansiopalkka on kahden vuoden kokemuksen jälkeen noin 13,28e/h (tämä sisältää perustuntipalkan ilman lisiä) ja Veikkauslaisena saat käyttöösi myös erinomaiset työsuhde-edut. Niihin pääset tutustumaan tästä. 

MITÄ PELISALIASIAKASPALVELIJALTA VAADITAAN?

Uudet joukkuelaisemme käyvät työsuhteen alussa työhöntulotarkastuksessa ja vaadimme jokaiselta läpäistyn huumausainetestin sekä täysi-ikäisyyttä. Suoritamme myös luottotietojen tarkastuksen.

Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta Sinulla ei tarvitse olla, sillä me koulutamme Sinut palkallisesti työsuhteen alussa pelialan ammattilaiseksi. 

Parhaiten erotut eduksesi jättämällä hakemuksen liitteeksi lyhyen videon itsestäsi.

Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Käythän jättämässä hakemuksen viimeistään 10.4.2024 mennessä ja katsotaan, olemmeko match. Pallo on nyt Sinulla!

Mikäli Sinulla jäi kysyttää tehtävästä, saat lisätietoja Pelisalipäällikkö Jukka Mäki-Runsaalta, jukka.maki-runsas@veikkaus.fi tai rekrytointi@veikkaus.fi

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.