Veikkaus Oy

Lead/Senior Backend Developer, vedonlyöntipelit

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.03.2024, 13:00
  • Suljettu 22.04.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lead/Senior Backend Developer, vedonlyöntipelit

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Lead/Senior Backend Developer, vedonlyöntipelit

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta maailmanluokan vedonlyöntituotetta niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille? Ajankohta hypätä mukaan on herkullinen. Olemme käynnistämässä aivan uusien vedonlyöntipalveluiden kehitystyötä ja perustamassa sitä varten uutta kehitystiimiä. Haemme tiimiin nyt vahvistuksia. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Tiimissä luodaan uutta ja päästään tekemään valintoja puhtaalta pöydältä. Edessä on uusien vedonlyöntikonseptien työstöä ja kansainvälisiä hankkeita. Käyttöön tulevat tämän päivän teknologiat ja Veikkauksen kansainvälistä huomiota herättänyt tekninen osaaminen. 

Menestyäksesi osana tiimiä, tarvitset:

  • Vahvaa osaamista jossain JVM-pohjaisessa ohjelmointikielessä (esim. Kotlin tai Java)
  • Kokemusta ohjelmistopalveluiden kehittämisestä pilvipalvelualustalla (esim. GCP tai AWS)
  • Tietokantaosaamista (esim. PostgreSQL)
  • Asiaankuuluvia taitoja uusien taustajärjestelmäpalvelujen pystyttämiseksi
  • Halua ja kykyä vuorovaikutukseen tiimin erilaisten sidosryhmien kanssa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.4.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Takkunen sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi).

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.