Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Työnjärjestelijä, Ikääntyneiden palveluiden Resur

  • Sijainti Naantali
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.05.2024, 23:59
  • 22.05.2024, 23:59

Työnjärjestelijä, Ikääntyneiden palveluiden Resur

Työnjärjestelijä, Ikääntyneiden palveluiden Resur, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Naantali

Hae mukaan osaksi kehittyvää ja kasvavaa ammattilaisten ryhmäämme. Haemme joukkoomme työnjärjestelijää Raision, Ruskon ja Naantalin alueille. Kyseessä on ikääntyneiden palveluiden Resurssipoolin työpaikka ja Ikääntyneiden palveluiden keskeisimpänä tavoitteena on tukea ikääntyneiden toimintakyvyn ylläpitämistä kotihoidossa ja asumispalveluissa.

Resurssipoolin ja keskitetyn työnjärjestelyn työnjärjestelijän tehtävänä on toimia osana alueellista Resurssipoolia ja keskitettyä työnjärjestelyä ja vastata omalta osaltaan työnjärjestely- ja resurssiohjaustoiminnan toteuttamisesta.

Toiminnan tavoitteena on toteuttaa laadukasta työnjärjestely- ja resurssipoolitoimintaa tukemaan palvelualueiden työtä ikääntyneiden palveluissa, tuottamalla alueiden käyttöön ammattitaitoista sekä osaavaa työnjärjestelytoimintaa sekä reaaliaikaiseen tietoon perustuvaa asiakas- ja työntekijätarpeen arviointia asiakastarpeen mukaisesti.

Tehtävässä korostuvat hyvä organisointi- ja yhteistyökyvyt ja lisäksi tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä verkostoitumiseen. Tehtävä edellyttää kykyä erilaisten tietojärjestelmien käyttöön ja hyödyntämiseen. Tehtävään liittyy myös ennakoimatonta ja ei -suunniteltua toimintaa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Laura Kakko
laura.kakko@varha.fi, 044 7004121, arkisin 8-15

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Yhteystiedot:Kakko, Laura, laura.kakko@varha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: