Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohuolto, Lie

  • Sijainti Lieto
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.05.2024, 14:00
  • 22.05.2024, 14:00

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohuolto, Lie

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohuolto, Lie, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Lieto

Oletko lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä innostuva, jo kokenut tai vasta uraasi aloitteleva sosiaalityöntekijä? Olisimmeko me kaipaamasi työyhteisö? Liity mukaan osaavaan tiimiimme ja tule sosiaalityöntekijäksi Lietoon.

Sosiaalityöntekijämme työskentelevät sosiaaliohjaajan kanssa työparina. Tiimissämme työskentelee neljä sosiaalityöntekijää, kolme vakituista sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Meillä on lastensuojelussa oma psykologi, jonka osaaminen ja konsultaatioapu on käytössäsi. Sosiaalityöntekijöiden ja muun tiimin taustatukena on myös sihteeri. Tukenasi on myös Varhan tarjoama juridinen ja tekninen tuki. Kehitämme alueella kotiin tehtäviä palveluita ja pääset halutessasi mukaan kehittämistyöhön omalla osaamisellasi.

Alueen lastensuojelun tiimimme asiakkuudet sijaitsevat Liedon, Kosken ja Marttilan alueella. Meillä on kannustava ilmapiiri ja tiimissämme on sekä uutta innokkuutta että vahvaa kokemusta. Työryhmässämme asiakastyö on sydämen asia ja meillä on kehittävä työote. Tilamme Sarastuksessa ovat vastaremontoidut ja samoissa tiloissa toimivat myös asiakasohjauksen, lapsiperhepalveluiden sekä nuorisopsykiatrian ammattilaiset. Tuki rajoja ylittävään yhteistyöhön on helposti saatavilla. Virkojen ollessa täynnä, on myös asiakasmäärämme varsin kohtuullinen ja selkeästi lakisääteisen mitoituksen mukainen.

Työyhteisönä olemme joustava, monipuolista osaamista tukeva, kannustava ja turvallinen. Meille on tärkeää, että työn ohessa on myös iloa ja huumoria. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pidämme kiinni työajoista. Työaikasi (37,75 h/vko) voit suunnitella liukuvan työajan puitteissa. Sinulla on käytössä kaikki tarvittavat nykyaikaiset työvälineet ja voit valita työhuoneesi sijaan kotitoimiston ja tehdä osan viikosta etätöitä. Työ vaatii liikkumista alueella ja meillä on käytössä myös leasing-auto asiakastyöhön. Tällöin työpisteelle kulkeminen julkisella liikenteellä esimerkiksi Turusta onnistuu oikein hyvin.

Tehtävästä maksetaan peruspalkan lisäksi rekrytointilisä vuoden 2024 loppuun asti (400 €/kk). Lisäksi Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin. Haemme ensisijaisesti kokopäiväistä työntekijää, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Huomiomme myös sosiaalityötä yliopistossa opiskelevat sijaiskelpoiset hakijat.

Tule mukaan tähän innostuneeseen tiimiin. Alueellemme tyypillistä on yhdessä tekeminen, toinen toistemme auttaminen ja hyvä yhteishenki. Meillä on hyvä tehdä lastensuojelua!

Kiinnostuitko? Mahtavaa, odotamme innolla hakemustasi! Mikäli joku asia tehtävässä vielä jäi mietityttämään, olethan yhteydessä, mielellämme juttelemme kanssasi aiheesta lisää.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Emmi Lehtovuori, johtava sosiaalityöntekijä, emmi.lehtovuori@varha.fi
Riikka Jokela, lapsiperheiden palvelupäällikkö, riikka.jokela@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Yhteystiedot:Lehtovuori, Emmi, emmi.lehtovuori@varha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: