Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, lapsiperhesosiaalityö

  • Sijainti
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 14:00
  • 24.05.2024, 14:00

Sosiaalityöntekijä, lapsiperhesosiaalityö

Sosiaalityöntekijä, lapsiperhesosiaalityö, Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Tiimi työskentelee Loimaan, Oripään, Pöytyän ja Auran alueella ja siihen kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kolme sosiaalityöntekijää ja neljä ohjaajaa. Läheistä yhteistyötä teemme myös perhetyön tiimin, lastensuojelun avohuollon sekä Soihdun kanssa. Tämä virka sijoittuu Loimaan toimipisteeseen, mutta voit osin tehdä myös etätyötä. Kaksi muuta sosiaalityöntekijän virkaa on on täytetty pätevillä sosiaalityöntekijöillä, ja myös ohjaajamme ovat supertaitavia tekijöitä.

Lieto-Loimaan palvelualue on maantieteellisesti laaja ja monipuolinen, meillä tehdään sosiaalityötä maalaismaisemassa ja kahdessa kaupungissa. Sinulla on vastuu asiakastyöstä ja sen kehittämisestä oman tiimisi ja esihenkilösi kanssa. Teemme lastensuojelua asiakaslähtöisesti ja lähipalveluna, mutta lisäksi saat työhösi tukea muun muassa johtavilta sosiaalityöntekijöiltä, psykologilta, kollegoiltasi, juristeiltamme ja monilta oman alansa asiantuntijoilta. Alueemme on laaja, mutta meillä on autoja käytössä asiakastyötä varten.

Alueellemme tyypillistä on yhdessä tekeminen ja vastuun jakaminen, haluamme tehdä hyvää työtä ja myös viihtyä keskenämme työtä tehdessä. Meille on tärkeää se, että sosiaalityöntekijän työmäärä olisi kohtuullinen ja että jokaisen olisi mahdollista onnistua omassa tehtävässään. Yhdessä tekemällä sekin on mahdollista.

Kiinnostuitko? Hienoa, kysy meiltä lisää.

Tehtävässä maksetaan 250€ rekrytointilisää 6 kk ajan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Johtava sosiaalityöntekijä Jarmo Polvi p. 044-7535702
Lapsiperheiden palvelupäällikkö Riikka Jokela riikka.jokela@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Yhteystiedot:Polvi, Jarmo, 0447535702
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: