Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Yleislääketieteen- ja kuntoutukse

  • Sijainti Uusikaupunki
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Yleislääketieteen- ja kuntoutukse

Sairaanhoitaja, Yleislääketieteen- ja kuntoutukse, 7 paikkaa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Uusikaupunki

Osastoillamme hoidamme hyvin erilaisia potilasryhmiä moniammatillisesti. Osastoillamme työskentelee lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi erikoislääkäreitä, fysioterapeutteja, sosiaaliohjaaja, osastonsihteeri ja farmaseutti. Osastomme ovat 20 paikkaisia vuodeosastoja, jotka ovat profiloituneet a-tason akuuttihoitoon, kuntoutukseen, palliatiivisiin- ja b-tason saattohoitopotilaisiin. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden hoitaa laaja-alaisesti erilaisia potilaita.

Tavoitteenamme on laadukas ja oikea-aikainen hoito sekä ystävällinen ja sydämellinen kohtaaminen ja kuulluksi tuleminen kaikissa potilas- ja henkilöstökohtaamisissa.

Sairaanhoitajan tehtävät ovat monipuolisia. Työtehtäviin kuuluvat mm. akuutisti sairastuneen potilaan hoitotyö, joka sisältää mm. avustamista erilaisissa tutkimuksissa. kehittäminen, lääkehoito, potilaan ja läheisen ohjaus ja tukeminen, kuntouttava hoitotyö sekä opiskelijaohjaus.

Työ osastoillamme on merkityksellistä ja arvokasta, koska pääset edistämään terveyttä, hyvinvointia ja hyvää oloa sekä toimintakykyä. Potilailta ja omaisilta saatu kiitos ja välitön palaute motivoivat. Teemme työtä suurella sydämellä.

Arjen työpäivät ovat nopeatempoisia ja vaihtelevia. Hoitojaksot ovat lyhyitä akuutisti sairailla potilailla n. 5-7vrk. Opit joka päivä uutta ja ammattitaitosi kasvaa kohdatessasi hyvin erilaisesti sairaita potilaita. Teemme työtä tiimeissä monien eri alan ammattilaisten kanssa. Työ on sopivasti haastavaa, siihen saat aina apua ja tukea työkavereiltasi, tiimiltäsi ja esihenkilöiltäsi.

Olemme hyvin koulutusmyönteisiä. Arvostamme ammattiosaamisen kehittämistä sekä työyhteisön kehittämiseen sitoutumista. Meille tärkeää on auttamisen kulttuuri, mikä näkyy työyksiköiden ja työkavereiden välisessä yhteistyössä. Työyhteisömme on iloinen, välittävä ja keskusteleva. Tyhy toimintamme on aktiivista, joka auttaa osaltaan myös uuteen työyhteisöön sopeutumista. Työelämän joustot ovat tärkeitä. Osastotyö on 3-vuorotyötä. Meillä on autonominen työvuorosuunnittelu sekä mahdollisuus vaikuttaa työaikaprosenttiisi, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Osastomme yhteydessä toimii myös palliatiivinen poliklinikka sekä kotisairaala. Perehdytämme sinut yksilöllisesti aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Nimeämme sinulle henkilökohtaisen perehdyttäjän, joka auttaa sijoittumaan osastollemme.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia palkan lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Kun työvuosia on yli 15, voit ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Haemme työyhteisöömme rohkeaa, reipasta sairaanhoitajaa, joka on ammattitaidollaan ja esimerkillään joka päivä valmis tekemään osastomme hoidosta vieläkin parempaa. Työyhteisömme arvostaa potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, reipasta työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä työyhteisötaitoja. Hyvä paineensietokyky ja joustavuus ovat myös hyväksi, sillä tilanteet vaihtuvat työssä nopeasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan vaikka lyhyemmästä työsopimuksesta, jos vakituinen työsuhde mietityttää.

Tule mukaan osaksi innostavaa joukkoamme!

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Sote + rekrytointilisä 2
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Osastonhoitaja Kirsi elo, kirsi.elo@varha.fi / p. 050 420 5242 arkisin klo 8-15 tai
osastonhoitaja Minna Metsänkylä, minna.b.metsankyla@varha.fi / p. 050 469 9202 arkisin klo 8-15.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Yhteystiedot:Metsänkylä, Minna, minna.b.metsankyla@varha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: