Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Lähihoitaja, Vaativat vammaispalvelut / Someron a

  • Sijainti Somero
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Suljettu 20.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, Vaativat vammaispalvelut / Someron a

Lähihoitaja, Vaativat vammaispalvelut / Someron a, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Somero

Varhan vaativat vammaispalvelut tarjoaa vammaisten erityisasiantuntijapalveluita Varsinais-Suomessa sekä suomen että ruotsin kielellä. Toimintaamme kuuluu muun muassa kriisi-, tutkimus- ja kuntoutuspalveluita, erityisasumispalveluita sekä työllistymistä ja osallisuutta edistävää toimintaa. Palveluissamme korostamme yksilökeskeistä työotetta, asiakkaiden itsemääräämisen vahvistamista ja kuulluksi tulemista. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet.

Yksikkömme on vaativien vammaispalvelujen uusin yksikkö, joka tarjoaa kodin viidelletoista aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle, joiden tuen tarve on ympärivuorokautista. Rakennus on valmistunut elokuussa 2023, joten pääset työskentelemään ihan uusiin tiloihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä omalla työpanoksellasi, yhdessä yksikön moniammatillisen tiimin kanssa, kehittämään uuden yksikön toimintaa. Toivommekin, että olet vahvasti kehittämismyönteinen ja katseesi tulevaisuuteen suuntaava hoitaja. Tulevat työkaverisi ovat välittömiä ja huumorintajuisia ammattilaisia, jotka auttavat sinua alkuun aloittaessasi meidän uutena työntekijänä. Työskentelyn voit aloittaa meillä heti kun se sinulle on mahdollista. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Hoitajana vastaat muun muassa asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta. Yhteistyötä tehdään asukkaan lähiverkoston kanssa saumattomasti. Asukkaidemme kanssa työskenneltäessä vuorovaikutus ja kommunikaatio ovat onnistumisen avaimia, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olemme vahvasti koulutusmyönteinen työpaikka ja tuemme työntekijöidemme oman ammattitaidon kehittämistä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:27.05.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Merja Tuomola, palveluesihenkilö
merja.tuomola@varha.fi
p. 02 772 3415 (ark. 9-15)

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Yhteystiedot:Tuomola, Merja, merja.tuomola@varha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: