Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Hoitaja Bostadsvägenille, Parainen

  • Sijainti Parainen
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 23:59
  • 21.05.2024, 23:59

Hoitaja Bostadsvägenille, Parainen

Hoitaja Bostadsvägenille, Parainen, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Parainen

Palveluyksikkö Bostadsvägens serviceenhet koostuu kahdesta erillisestä asumisyksiköstä: Bostadsvägenin palveluasumisyksiköstä Paraisilla sekä Turussa sijaitsevasta Bäckåkergårdenin asumisyksiköstä. Tehostetut asumisyksikkömme tarjoavat vaativaa palveluasumista eri-ikäisille henkilöille, joilla on erilaisia vaikeita toimintarajoitteita. Nyt haemme hoitaja Bostadsvägenin yksikköön Paraisille.

Tehtävään palkataan aktiivinen henkilö, joka on kiinnostunut kehittämään ammatillista rooliaan ja erikoistumaan alan osaamisessaan. Varhan hoitajana sinulla on mahdollisuus käydä jatkokoulutuksia ja vahvistaa osaamistasi työssä. Työ on strukturoitua, vaihtelevaa ja vaativaa. Työskentelytapamme on sosiaalipedagoginen ja henkilökeskeinen, ja työtämme ohjaavia tärkeitä arvoja ovat asiakkaan osallisuus, itsemääräämisoikeus ja valinnanvapaus. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Työ on jaksotyötä.

Haemme sinua, joka olet joustava, sinulla on avoin asenne, osaat kohdata ihmisen sekä toimia ja tehdä päätöksiä niin vaativissa kuin arkisemmissakin tilanteissa. Olet itsenäinen, luotat itseesi ja kohtaat asiakkaamme empaattisesti ja kunnioittavasti. Mukava ja arvostava työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä, on meille tärkeä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (hoitotyö) tai aikaisempi alan tutkinto.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia ruotsin kielen taitoja sekä tyydyttäviä suomen kielen taitoja.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Enhetschef Mia Karlsson-Sabie, Puh. 050 3159 852, s-posti: mia.karlsson-sabie@varha.fi
Servicechef Hilve sandblom, Puh. 0247431 224 / 044 358 1158, s-posti: hilve.sandblom@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Yhteystiedot:Karlsson-Sabie, Mia, mia.karlsson-sabie@varha.fi, 0503159852
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: