Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Erikoislääkäri, Tyks Ihotautien poliklinikka

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 14:00
  • 21.05.2024, 14:00

Erikoislääkäri, Tyks Ihotautien poliklinikka

Erikoislääkäri, Tyks Ihotautien poliklinikka, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Turku

Tyksin ihotautien poliklinikka kuuluu Medisiiniseen tulosryhmään. Haettavana on ihokirurgian erikoislääkärin osa-aikainen virka.

Erikoislääkärin toimenkuvaan kuuluu työskentely ihotautien poliklinikalla. Eduksi luetaan vahva ja laaja kokemus ihokirurgisten potilaiden hoidosta, ihokirurgiaan liittyvistä toimenpiteistä ja laserhoidoista. Tyksin ihotautien poliklinikalla saat mukavan, kannustavan ja iloisen työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palkkaus:Aikapalkka, LS
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 76.0 tuntia kuukaudessa
Hakemus:Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Jussi Liippo 02 313 1609, sähköposti jussi.liippo@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Yhteystiedot:Liippo , Jussi, jussi.liippo@varha.fi, 023131609
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: