Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, määräaikainen, Lehdokin päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 13:00
  • Suljettu 22.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, määräaikainen, Lehdokin päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lehdokin päiväkoti

Orvokkitie 11, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.05.2024 tai sopimuksen mukaan – 17.03.2025

Hei sinä ihana ja innostava varhaiskasvatuksen opettaja! 

Oletko alan pitkä ammattilainen, joka kaipaa muutosta arkeen tai ehkä kohta alalle valmistuva, joka etsii sitä ensimmäistä turvallista paikkaa aloittaa uraa? Tule meille! Etsimme nyt joukkoomme määräaikaista varhaiskasvatuksen opettajaa Lehdokin päiväkotiin.

Oletko joustava, sopeutumiskykyinen ja sensitiivinen lasten kanssa? Meillä pääset osaksi ammatillista työyhteisöä, jossa on rento, mutta tekevä toimintakulttuuri. Haluamme kannatella positiivista pedagogiikkaa arjessamme ja huomata hyvää niin lapsissa, perheissä kuin työkavereissa. Huumori on tärkeä voimavaramme, joka näkyy ja kuuluu arjessamme. Positiivinen pedagogiikka on tärkeä osa meidän arkeamme ja olemme viime syksyllä aloittaneet ProVakan jalkauttamisen yksikössämme. ProVakassa keskiössä on positiivinen oppiminen ryhmässä ja kasvattajien yhteneväiset toimintatavat. 

Tehtävänäsi on toteuttaa lapsen iän ja kehitystason mukaista varhaiskasvatusta yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa sekä tehdä yhteistyötä huoltajien kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajana kuulut yksikkömme johtoryhmään ja pääset kehittämään pedagogista toimintaa johtoryhmätyöskentelyn kautta. Työhösi saat tukea päiväkodin johtajalta ja koko työyhteisöltä.

Lehdokin päiväkoti on osa Lehdokin toimintayksikköä, johon kuuluu myös Kämmekkäpuiston päiväkoti ja Ukko-Pekan avoin kohtaamispaikka ja kerhotoiminta. Lehdokissa on neljä kolmen kasvattajan lapsiryhmää; kaksi 1–3-vuotiaiden ryhmää ja kaksi 3–5-vuotiaiden ryhmää. Sijaitsemme Tikkurilan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien lähellä. 

Tikkurilan alueella lapset ja perheet tulevat moninaisista taustoista. Odotamme sinulta avointa, sitoutuvaa, suvaitsevaista ja kunnioittavaa työotetta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on taitoa soveltaa ja käyttää yhdessä sovittuja pedagogisia menetelmiä, edistät ja tuet lapsen ja lapsiryhmän tasapainoista kasvua, oppimista ja kehitystä hyödyntäen ammattitaitoasi. Työyhteisön jäsenenä olet rakentava, toisten työtä arvostava ja positiivista ilmapiiriä vahvistava.

Voin ilokseni sanoa, että meidän talossamme kaikki kasvattajat ovat vakituisia ja päteviä, joten hae vaikka heti ja tule mukaan iloiseen joukkoomme, jossa olet kaivattu ja arvostettu työkaveri! 

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Aloitus on mahdollista sopia joustavasti 6.5–5.8.2024 välillä. 

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Lehdokin toimintayksikön päiväkodin johtajaan
Johanna Yliollitervo 0408473905 tai johanna.yliollitervo@vantaa.fi .

Tervetuloa mukaan! 😊

Käy  testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3049 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä. 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Yliollitervo Johanna

0408473905

johanna.yliollitervo@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: