Vantaan kaupunki

Rehtori, Koivukylän koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.04.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rehtori, Koivukylän koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Koivukylän koulu, Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen.

Haemme Koivukylän kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta rehtoria, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena, hallinnollisena ja talousjohtajana opetussuunnitelman, perusopetuksen strategian ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti osana koulun hallinnon tiimiä.    

Koulun hallinnon tiimiin kuuluu rehtori, apulaisrehtori, vararehtori sekä koulusihteeri. Rehtoritiimin kanssa koulun johtamisessa on mukana aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä.  

Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.    

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suomen neljänneksi suurimman kaupungin tulevaisuuteen. 

Koivukylän koulu sijaitsee Koivukylän keskustan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Koulu tarjoaa perusopetusta 7.-9.-luokkalaisille. Koulussa toimii perusopetuksen ohella neljä kaupunkitasoista vammaisopetuksen ryhmää sekä kaksi alueellista pajaluokkaa. Pajaluokka tarjoaa vaativaa erityistä tukea alueen yläasteikäisille oppilaille. Oppilaita Koivukylän koulussa on n. 400 ja opetushenkilöstöä n. 65. Opetus- ja oppilashuollon henkilöstön lisäksi koulussa työskentelee koulun nuorisotyöntekijä.  

Koivukylän koulussa on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. Koulun toimintakulttuuriin kuuluu vahvasti yhteistyö niin koulun sisällä kuin ulkopuolistenkin verkostojen kanssa. Koulussa on vahva “Koiviksen henki”, jota kaikki vaalivat toisiaan tukemalla ja auttamalla. Koulun vahvuuksina on hyväksyvä ilmapiiri sekä muutosmyönteisyys. Toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa kehitetään luokka-astetiimeissä sekä ajatushautomoissa. Toimintakulttuuria on kehitetty kohti yhteisopettajuutta ja koulussa toimiikin useita aineryhmiä yhteisopettajuuden periaatteita noudattaen.  

Lue lisää Koivukylän koulusta kotisivuiltamme: Koivukylän koulu

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.  

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.
Luemme eduksi: Odotamme valitulta kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella ja hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja, niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin. Lisäksi odotamme oppilaslähtöisyyttä, sekä kykyä toimia kulttuurisesti rikkaassa työympäristössä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: Ovtes mukaisesti
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat:

Aluepäällikkö
Kirsi Paukku
0401826582
kirsi.paukku@vantaa.fi
Tavoitettavissa 8-16

Perusopetuksen johtaja
Ilkka Kalo
040 707 1115
ilkka.kalo@vantaa.fi
Tavoitettavissa 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: