Vantaan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Seutulan koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.04.2024, 13:00
  • Suljettu 29.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja, Seutulan koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Seutulan koulu

Katriinantie 60, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 – 

Hei koulunkäynninohjaaja! Haluaisitko työskennellä pienessä ja yhteisöllisessä koulussamme, jossa kukaan ei häviä joukkoon? 

Etsimme joukkoomme vakituista koulunkäynninohjaajaa. 

Seutulan koulu on pieni yksisarjainen koulu, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen. Koulussamme työskennellään joustavasti luokka-asterajat ylittävissä tiimeissä, joissa luokanopettajien lisäksi toimii erityisopettaja, resurssiopettaja sekä koulunkäynninohjaaja. Koulumme sijaitsee omassa rauhassaan peltojen keskellä. Suuri ja monipuolinen piha sekä lähiympäristön luonto tarjoavat hyvät mahdollisuudet ulkona opiskeluun.

Odotamme hakijalta välittävää ja lämmintä kasvatusotetta sekä ratkaisukeskeistä ja joustavaa työtapaa arjen muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinulta herkkyyttä kohdata oppilaat yksilöinä. Työ edellyttää yhteisiin toimintatapoihin sitoutumista, diabeteslasten insulinihoitotasapainosta huolehtimista sekä iltapäiväkerhon toimintaan osallistumista. Työnkuvaan kuuluu lasten ohjaamista kaikissa oppiaineissa ja erilaisissa oppimisympäristöissä. Koulun loma-aikoina koulunkäynninohjaaja työskentelee kehitysvammaisten lomatoiminnassa Vantaalla.

Seutulassa pääset työskentelemään välittävässä työyhteisössä, jossa tuemme toinen toisiamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi rentoa ja reipasta tiimiä, jossa yksilöiden vahvuudet huomioidaan.

 Vantaalla töissä:

https://www.youtube.com/watch?v=Ab88y1h_p0g 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja tai muu vastaava ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme osaamista diabeteslasten insuliinitasapainosta huolehtimisesta.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kykyä tehdä työtä oppilaita kuunnellen ja kuullen sekä positiivisesti kannustaen. Lisäksi edellytämme aktiivista ja joustavaa työotetta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Koulunjohtaja

Savolainen Maria

040-5753625

maria.savolainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 8.00-15.30

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: