Vantaan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Rekolan koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.04.2024, 14:00
  • Suljettu 22.04.2024, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja, Rekolan koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Rekolan koulu

Rekolantie 67, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 – 

Tule meille koulunkäynninohjaajaksi!

Haluatko työskennellä lasten ja nuorten kasvun ja oppimisen tuen parissa? Sykkiikö sydämesi lämpimälle oppilaan kohtaamiselle?

Etsimme työhönsä positiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella suhtautuvaa koulunkäynninohjaajaa osaksi mukavaa työyhteisöämme.

Koulussamme opiskelee ensi lukuvuonna n. 340 oppilasta vuosiluokilla 1.-6. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi meillä on kaksi erityisen tuen pienryhmää ja valmistavan opetuksen ryhmä. Tehtävään kuuluu oppilaiden avustaminen ja monimuotoinen tukeminen kouluarjessa sekä joustava yhteistyö koulun muiden aikuisten kanssa. 

Tehtävässä tarvitaan kykyä ja halua toimia erilaisten oppilaiden kanssa. Koulunkäynninohjaajana olet tärkeä linkki oppilaittemme kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Usein tukesi kohdistuu oppilasryhmälle, mutta toisinaan yksittäinenkin oppilas saattaa tarvita tukeasi. 

Rekolan koulussa työskentelee ensi lukuvuonna 21 opettajaa ja 5 koulunkäynninohjaajaa. Tässä tehtävässä pääset yhdessä koulun johdon kanssa kehittämään ja koordinoimaan ohjaavan henkilöstön tiimin toimintaa. Osa viikottaisesta työajastasi ohjautuu iltapäiväkerhoon, jossa olet tärkeä linkki koulun ja iltapäiväkerhon välillä. Koulujen loma-aikoina koulunkäynninohjaajat työskentelevät päivä- ja lomatoiminnassa.

Koulumme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä rauhallisella, pientalovaltaisella asuinalueella. Lähimmälle juna-asemalle on viiden minuutin kävelymatka, Tikkurilaan on matkaa n. 6km. 

Lähiympäristömme tarjoaa runsaat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Ulos oppimaan suunnataankin usein mm. läheisen joen rantaan. Koulumme kodikkaaseen pihapiiriin sijoittuu kolme koulurakennusta, joissa jokaisessa on oma viehättävä tunnelmansa. 

Koulussamme on motivoitunut ja toimeentarttuva työyhteisö.  Meillä on avoin ja välitön ilmapiiri, jonne on helppo tulla ja jäädä! 

Laita hakemus jo tänään ja hae osaksi Rekolan koulun huippuporukkaa!

Vantaalla viihtyy varmasti

 Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa.
Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja halua tehdä yhteistyötä koulun muiden aikuisten kanssa. Tehtävässä vaaditaan joustavaa ja aktiivista työotetta, sekä taitoa kohdata erilaisia oppijoita. Edellytämme hakijalta myös diabetesosaamista.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen erityisen tuen oppilaiden ohjaamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2250e/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Rehtori

Siren-Lääperi Susanna

0405953549

susanna.siren@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: