Vantaan kaupunki

Daghemsföreståndare till daghemmet Timotej och Mårtensdals förskola

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.04.2024, 13:00
  • Suljettu 28.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Daghemsföreståndare till daghemmet Timotej och Mårtensdals förskola

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen

Daghemmet Timotej och Mårtensdals förskola
Skumgränden 13, 01600 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 01.08.2024 – eller enligt överenskommelse

Vill du vara med och skapa en meningsfull och stimulerande lärmiljö för barn i alla åldrar?  

Är du den förnyelseinriktade och innovativa ledare inom småbarnspedagogiken som vi söker? Har du stark pedagogisk och administrativ kompetens och brinner för personalledning? Om du svarade ja kan du vara just den person vi söker till uppgiften som daghemsföreståndare vid Timotej daghem och Mårtensdals förskola.    

Du får vara med och bygga upp det nya bildningsrummet i Mårtensdal, som öppnas i början av år 2025. I bildningsrummet finns småbarnspedagogik, förskola och skola i samma hus. Som daghemsföreståndare kommer du att vara en av nyckelpersonerna för att bygga upp den pedagogiska verksamhetsmiljön i Mårtensdals bildningsrum.  

Som daghemsföreståndare deltar du aktivt i ordnandet och utvecklingen av småbarnspedagogiken i samarbete med andra daghemsföreståndare. Du leder din enhets multiprofessionella arbetsgemenskap för att genomföra högklassig verksamhet i enlighet med planen för småbarnspedagogik.  Du kommer att samarbeta med rektor, sakkunniga, speciallärare och utvecklingschef för att säkerställa att vi har en stark pedagogisk verksamhet.

Ledningssystemet inom småbarnspedagogiken och verksamhetsområdet för växande och lärande finns till för att du ska lyckas i uppgiften.  Varje enhet inom småbarnspedagogiken har en ledningsgrupp, som tillsammans med föreståndaren leder enhetens verksamhet.   

Du sitter även med i den utvidgade ledningsgruppen som består utav serviceområdets ledning, föreståndare och rektorer. Tillsammans jobbar vi i linje med stadens, småbarnspedagogikens och det svenskspråkiga serviceområdets strategiska målsättningar.  

Kom med i vårt engagerade gäng!  

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Daghemsföreståndare (Behörighet som daghemsföreståndare enligt lagen om småbarnspedagogik 540/2018)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: God samarbetsförmåga och ett självstyrt arbetssätt.

Som merit räknas: Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt  tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal i kommunsektorn UKTA. 

Lönesättning: 3770
euro/mån, därtill ett eventuellt tillägg baserat på tidigare arbetserfarenhet.

Tillstånd som krävs: Den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, Vi kontrollerar att personer som utses till att arbeta med vård av barn under skolåldern lämnat en utredning om eventuell förekomst av tuberkulos i andningsorganen (lagen om smittsamma sjukdomar § 55)

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid 

Heltids-/deltidsarbete: heltid 

Typ av anställning: tjänsteförhållande

Arbetstid: 38 h 15 min/vecka 

Kontaktuppgifter:

Utvecklingschef
Mia Ahlskog
+ 358 40 6152 072
mia.ahlskog@vantaa.fi

Sakkunnig inom småbarnspedagogik
Eva-Lotta Skogberg
+358 40 1824080
evalotta.skogberg@vantaa.fi

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar fortlöpande vårt chefsarbete. För oss i Vanda stad är det viktigt med jämlika och likvärdiga arbetsgemenskaper. Vi hoppas få ansökningar från personer med olika bakgrund, såsom personer i olika åldrar, med olika kön och som hör till olika språk-, kultur- och minoritetsgrupper.

Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Osaamisalue: