Vantaan kaupunki

Aluekoordinaattori

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 13:00
  • Suljettu 18.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Aluekoordinaattori

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Kivistö- Aviapolis alue, Silkkitehtaantie 5, Vantaa.

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen.

Oletko sinä erityispedagogiikan ammattilainen, joka on innovatiivinen tiimipelaaja? Onko sinulle oppilaiden oppimisen tuen järjestelyt tärkeitä sekä innostut myös oppimisen tuen asioiden kehittämistehtävistä? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin myönteisesti, saatat olla etsimämme henkilö. 

Etsimme Vantaan oppimisen tuen tiimiimme aluekoordinaattoria vakituiseen työtehtävään. Työtehtävä sijoittuu Kivistö-Aviapolis alueen kouluille. Vantaalla et tee työtäsi yksin, sillä oppimisen tuen tiimi koostuu asiantuntijasta sekä seitsemästä aluekoordinaattorista sekä toimintoja johtavasta päälliköstä. Vantaalla oppimisen tuen asioita kehitetään yhteistyössä koulujen ja hyvinvointialueen työntekijöiden kanssa.  

Aluekoordinaattori vastaa alueen koulujen kanssa oppilaiden oppimisen tuen järjestelyistä, konsultoi kouluja oppimisen tuen prosesseissa ja järjestelyissä sekä kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen järjestämisessä. 

Tavoitteena on, että koulut eivät jää oppimisen tuen asioissa yksin. Aluekoordinaattorit tukevat kouluja niin yksittäisten oppilaiden asioissa kuin oppimisen tuen toimintakulttuurin kehittämisessä. Aluekoordinaattori valmistelee vastuukoulujensa erityisen tuen ja valmistavan opetuksen päätökset.  

Jokaisella aluekoordinaattorilla on alueen tehtävien lisäksi alue- ja kaupunkitasoisia oppimisen tuen vastuutehtäviä. Tehtävänkuvaan kuuluu moniammatillinen ja hallintokuntien sekä hyvinvointialueen välinen yhteistyö alueellisten ja kaupunkitasoisten palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Vantaa on mukana ProKoulu-toiminnassa, jossa aluekoordinaattorit toimivat koulujen kuntaohjaajien mentoreina. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin, hyvää organisointikykyä, sekä oppilaslähtöisyyttä ja kykyä toimia kulttuurisesti rikkaassa työympäristössä. Lisäksi edellytämme kykyä nähdä kokonaisuuksia kaupunkitasoisen palvelutarpeen näkökulmasta. 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Vantaalla työhyvinvoinnistasi huolehditaan, ja saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut. 

Tarjoamme sinulle mm. 

  • työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön
  • liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun 
  • lounasedun
  • hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen
  • joustavan yhdistelmän lähi- ja etätyötä sekä liukuvan työajan. 

Käy lukemassa lisää nettisivuiltamme, millaista Vantaalla on työskennellä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto. Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen erityisopettajan kelpoisuus.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3861,40 €
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat:
aluepäällikkö
Johanna Honkanen
0405455072
johanna.honkanen@vantaa.fi
Tavoitettavissa 8-16

aluepäällikkö
Kirsi Paukku
040 1826582
kirsi.paukku@vantaa.fi 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: