Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Palliatiivinen- ja saattohoito

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.04.2023, 13:00
  • Suljettu 25.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja, Palliatiivinen- ja saattohoito

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Palliatiivinen- ja saattohoito, osasto 5
Katriinankuja 4 , 01760 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaako sinua palliatiivinen- ja saattohoito? Innostutko jatkuvasta uuden oppimisesta ja oman osaamisesi kehittämisestä? Entä miltä kuulostaa kolmen kuukauden välein pankkitilille kilahtava tuhannen euron sitoutumislisä?

Haemme uusia tiimiläisiä saattohoito-osastolle Katriinan sairaalaan 6.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen kolmivuorotyö. Osastollamme on kehittämismyönteinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki, jossa oman asiantuntemuksen kehittämistä tuetaan.

Osastollamme korostuu oireenmukainen ja toimintakyvyn säilyttämiseen tähtäävä palliatiivinen hoitotyö. Meillä pääset tekemään erityistason saattohoitoa ja kehittymään vaativan saattohoidon asiantuntijaksi. Potilaspaikkoja osastollamme on 16, jonka lisäksi toimimme tukipaikkana kotisairaalan palliatiivisille- ja saattohoitopotilaille. 

Odotamme sinulta laillistetun sairaanhoitajan pätevyyttä. Voit olla joko uraasi aloitteleva sairaanhoitaja tai kokeneempi konkari – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta ja sinulla on intoa perehtyä palliatiiviseen- ja saattohoitoon. Emme kuitenkaan oleta, että osaat kaiken jo valmiiksi, koska saat meiltä kunnon perehdytyksen. Osastollamme tehdään töitä moniammatillisessa tiimissä, ja siksi hyvät yhteistyötaidot ovat tarpeen.

Osastolla hoidamme potilaita omahoitajamallin mukaisesti. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen. Järjestämme viikoittain matalan kynnyksen koulutuksia esimerkiksi vajaaravitsemuksen hoitoon, palliatiivisen potilaan hoitoon tai avanteiden hoitoon liittyen. Lisäksi tuemme jatko-opiskelua mm. joustavalla työvuorosuunnittelulla. 

Meiltä saat myös lämpimän ja tiiviin työyhteisön, jossa et varmasti jää yksin. Emme odota, että olet meille tullessasi valmis paketti, vaan annamme sinulle aikaa ja apua erikoisalaasi perehtymiseen. Omien tiimiläistesi lisäksi opetushoitaja auttaa sinua uusien asioiden haltuunotossa. 

Tervetuloa meille töihin!

Arvostamme kaikkien potilaidemme ja henkilökuntamme terveyttä, siksi ilmoitamme ylpeinä, että sairaalamme on savuton ja tuoksuton.

Tutustu 👉Sairaanhoitajana VAKEssa minkälaista on toimia sairaanhoitajana juuri Meillä!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 06.05.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö, kolmivuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Tehtäväkohtainen palkka: 2802,42 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja
Äyri, Kati
0503122 127 
kati.ayri@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: