Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 08.04.2024, 13:00
  • Suljettu 22.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto
Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuollon sosiaalityön virkaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle!

Tehtävä on sinua varten, jos koet omaksesi sosiaalityön johtamisen lastensuojelun avohuollon antoisalla, monipuolisella ja haastavallakin kentällä. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu tällä hetkellä Keravan toimipisteeseen juna-aseman välittömään läheisyyteen, mutta meillä on suunnitelmissa siirtää tehtävä Tikkurilan läheisyyteen tilojen varmistuttua.   

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella eli VAKEssa tehdään lastensuojelun avohuollon sosiaalityötä ammattitaitoisesti sekä rohkeasti lasten ja perheiden hyväksi. Meillä on toimivat ja yhtenäiset työn tekemistä tukevat rakenteet ja prosessit.  Asiakkaat saavat laadukkaita ja vaikuttavia lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan.  

Meillä pääset johtamaan pientä noin 7 hengen tiimiä, jossa on sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaaja. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lähijohtajana tiiminsä asiakastyön ohjaamisesta ja johtamisesta, työskentelyn kehittämisestä, työntekijöiden ammatillisen kasvun tukemisesta, henkilöstöhallinnosta sekä lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Tukea työhön saat muun muassa esihenkilökollegoilta, yksikön esihenkilöltä, toimistosihteeriltä ja lakiyksiköstä.  

Meillä arvostetaan mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä ja haluammekin tarjota sinulle työympäristön, missä sinuun luotetaan ja jossa työpanostasi arvostetaan.  

Säännöllisesti tehtävän VAKE-pulssi- kyselyn mukaan  

  • 95% tuntee, että heihin luotetaan

  • 85% suosittelisi omaa työpaikkaansa tuttavilleen. 

  • 75% kokee, että heillä on työssään selkeät tavoitteet tälle vuodelle.

Työ on monipuolista ja vaativaa esihenkilö- ja asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia valmentavaan johtamiseen, lastensuojelun kentän tuntemusta, lastensuojelun sosiaalityön työkokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Voimme haastatella jo hakuajan puitteissa.

Lastensuojelussa on kahdeksan alueellista tiimiä, mutta toimimme yhtenä avohuoltona toisiamme tukien. Kuulut noin 70 ammattilaisen yhteisöön. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan! Ja lisäksi maksamme rekrytointi- ja sitouttamispalkkiota 1000 euroa kolmen kuukauden jaksoissa 1.5.2024 alkavan seurantajakson alusta alkaen.  

Voit kurkata toimintaamme Instagramissa @vakelastensuojelu.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 03.06.2024 tai sopimuksen mukaan 
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 37,75h/vko, säännöllinen työaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 4449,10 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Johtava sosiaalityöntekijä
Ahokangas-Jore Noora
+358 40 518 3383
noora.ahokangas-jore@vakehyva.fi

Tehtäväaluepäällikkö Jaana Leppäkorpi
jaana.leppakorpi@vakehyva.fi (yhteydenottopyynnöt sähköpostiin)

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: