Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Erityissosiaaliohjaaja, neuvonta ja asiakasohjaus

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 07.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 22.05.2024, 16:00
  • 22.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityissosiaaliohjaaja, neuvonta ja asiakasohjaus

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Neuvonta ja asiakasohjaus alue 2
Talvikkitie 37 , 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.
Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haemme erityissosiaaliohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen. 

Työtehtävässäsi pääset kehittämään työtäsi asiakasohjauksen keskitettyjen palvelujen lähijohtajan sekä alueiden ja seniorineuvonnan erityissosiaaliohjaajien kanssa. Tarjoamme sisällöltään monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän työyhteisössä, jossa on vahvaa ammatillista osaamista, yhteisöllisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä.  Erityissosiaaliohjaaja vastaa asiakastyön sujuvuudesta ja toimii yksikön työntekijöiden tukena ja toimii tehtäväalueensa asiantuntijana viranomaisverkostoissa. Työhön sisältyy asiakkaiden ja omaisten neuvontaa ja ohjausta puhelimitse sekä tarvittaessa kotikäynneillä tukena oleminen. Erityisosiaaliohjaajan työtehtävään kuuluu delegointisäännön mukaisten viranomaispäätösten tekeminen. Seniorineuvonnassa käsitellään iäkkäitä henkilöitä koskevat huoli-ilmoitukset virka-aikana. Ilmoituksen perusteella selvitetään henkilön avuntarpeet ja järjestetään tarvittava apu ja tuki.  

Luemme eduksi: 

  • Laaja-alaisen kokemuksen iäkkäiden parissa työskentelystä ja kyvyn hyödyntää monisektorista palveluvalikkoa asiakaskohtaisessa ohjauksessa 

  • Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen  

  • Ruotsin kielen taidon 

Odotamme sinulta lisäksi asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme kelpoisuusvaatimuksen lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ammatillisuutta ja aktiivista työotetta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, päätöksentekokykyä,  sekä kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Pidämme tärkeänä ennakoivaa ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa, palvelujen asiakaslähtöisyyttä, vaikuttavuutta ja moniammatillista työskentelyä.

Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata neuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä. Asiakasohjausyksikkö vastaa lisäksi  kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. 

Seniorineuvonnan tehtävänä on kertoa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ikääntyvien hyvinvointia edistävästä toiminnasta ja palveluista sekä antaa tietoa hyvinvointialueen, kuntien, järjestöjen ja yksityisten toimijoiden palveluista. Tavoitteena keventää palvelurakennetta ja sujuvoittaa asiakkaan palvelupolkua. 

Tarjoamme moniammatillisen tiimin tuen työhösi ja hyvät työvälineet työn toteuttamiseksi. Meillä on myös mahdollisuus työtehtävien mahdollistaessa osittaiseen etätyöskentelyyn.  

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Työtehtävissä voit hyödyntää myös yksikkömme muita  toimipisteitä Myyrmäessä ja Keravalla.    

Hakemuksia voidaan käsitellä jo hakuaikana. Tervetuloa meille töihin!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 27.05.2024 tai sopimuksen mukaan 
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika, liukuva työaika klo 7-19 välillä, arkityö ma-pe
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote
Tehtäväkohtainen palkka: 3212,76 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Toimintayksikön lähijohtaja Arttu Haanpä
040 866 9810
arttu.haanpaa@vakehyva.fi

Toimintayksikön lähijohtaja Kati Vuontisjärvi
0438256376
 kati.vuontisjarvi@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: