Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

ASIAKASOHJAAJA, Ikäihmisten asiakasohjaus

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 16.05.2024, 14:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 14:00
  • 30.05.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ASIAKASOHJAAJA, Ikäihmisten asiakasohjaus

Tule asiakasohjaajan virkaan ikäihmisten Keusoten asiakasohjaukseen. 

Tiimissä työskentelee 18 asiakasohjaajaa sekä tiimin esihenkilö. Asiakasohjaajan työhön kuuluvat mm. asiakkaan neuvonta ja ohjaus, virka-aikainen sosiaalipäivystys, palvelutarpeen arvioiminen ja päätöksenteko, palveluiden koordinointi ja järjestäminen. 

Haettavana olevan virkasuhteen työpiste on Järvenpäässä, mutta työ edellyttää tarvittaessa liikkumista koko Keusoten alueella. 

Asiakkaiden palveleminen tapahtuu monikanavaisesti; puhelimitse, sähköisiä palveluita hyödyntäen ja asiakkaita tapaamalla. Asiakasohjaaja antaa myös konsultaatiotukea muille ammattilaisille ja verkostotyö on tärkeässä roolissa.  

Asiakasohjaaja osallistuu asiakasohjaajan ja asiakasohjausyksikön kehittämiseen itse- ja yhteisöohjautuvuuden periaatteita hyödyntäen. Työssä korostuu uuden tiedon tuottaminen, jakaminen ja toiminnan kehittäminen moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tehtävässä pääset edistämään Keusoten alueen asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä, vahvistamaan osallisuutta sekä tarjoamaan ennaltaehkäiseviä palveluja.

Tehtävässä tarvitaan sosiaali- ja terveyshuollon tuntemusta. Lisäksi edellytetään hyvää paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoja, luovuutta, organisointikykyä sekä perustason IT-taitoja. Tehtävässä vaaditaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, kykyä ihmislähtöiseen ja vaikuttavaan kohtaamiseen ja dialogiin sekä ratkaisukeskeistä työotetta.  

Valittavalta edellytämme laaja-alaista osaamista sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, palveluverkoston ja -prosessien tuntemista sekä kykyä näiden monipuoliseen soveltamiseen käytännön työssä. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen kelpoisuus tai terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen sairaanhoitajan pätevyys.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3206,59 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Työaikamuotona on yleistyöaika, jossa on mahdollisuus joutuisaan ruokailuun.
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa asiakasohjauksen koordinoiva esihenkilö Alexandra Allén, puh. 050 497 2092, alexandra.allen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 30.5.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.