Urjalan kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

  • Sijainti Urjala
  • Julkaistu 15.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 paikkaa, Urjalan kunta, Urjala

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Uusitut tilat ja pihat mahdollistavat monipuoliset oppimisympäristöt leikkiin ja toimintaan. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Työnantaja auttaa vuokra-asunnon hankinnassa ja asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on työsuhdepyöräetu, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, joustavuutta sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Etsimme joukkoomme aktiivisia, hyvän vuorovaikutuksen omaavia, organisointikykyisiä ja pedagogiikan taitavia varhaiskasvatuksen opettajia. Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus huomioiden siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Palkkaus ja työehdot ovat OVTES:n mukaiset. Urjalan varhaiskasvatuksen opettajan palkka on alueellisesti katsottuna hyvä. Hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Tehtävään valittujen tulee toimittaa hyväksyttävät lääkärinlausunnot terveydentiloistaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2779€ (OVTES)
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Riitta Rajoo, varhaiskasvatuspäällikkö, riitta.rajoo@urjala.fi tai 040 335 4315
Jaana Jokinen, päiväkodin johtaja, jaana.jokinen@urjala.fi, 040 335 4317
Yhteystiedot:Jokinen, Jaana, jaana.jokinen@urjala.fi, 0403354317
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: