Tuusulan kunta

Ympäristösuunnittelija

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 05.03.2024, 8:00
  • Suljettu 29.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ympäristösuunnittelija

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen ympäristönsuojeluyksikkö huolehtii sopijakuntiensa Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärvin ja Tuusulan kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvista ympäristönsuojelun kehittämis-, seuranta- ja yhteistyötehtävistä.

Haemme yksikköön

ympäristösuunnittelijaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.5.2024 alkaen. Ympäristösuunnittelijan tehtävänä on edistää luonnonsuojelua ympäristökeskuksen toiminta-alueella (Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula). Tehtävässä huolehdit luonnonympäristön tilan seurannasta ja ennallistamishankkeista, sitä koskevista selvityksistä ja lausuntojen valmistelusta sekä neuvonnasta ja valistuksesta. Tehtävä edellyttää laajan tietomäärän hallintaa ja tiedon soveltamista, valmiutta hanketyöskentelyyn sekä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme maastokelpoisuutta sekä ajokorttia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kokemusta ja erityistä asiantuntijuutta luonnonsuojelussa ja ArcGIS -paikkatieto-osaamista. Lisäksi edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja soveltuvuutta työyhteisöön, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Hankekokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3710,94 €/kk.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja antaa ympäristösuojelupäällikkö Tapio Reijonen, p. 040 314 4727, tapio.reijonen@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 28.3.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi