Tuusulan kunta

Päätoiminen kieltenopettaja (RU, EN) Hyrylän yläasteelle

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 02.05.2024, 9:00
  • Suljettu 17.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päätoiminen kieltenopettaja (RU, EN) Hyrylän yläasteelle

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille. 

Tuusulan kunta hakee kahta päätoimista tuntiopettajaa (RU, EN) määräaikaiseen virkaan 1.8.2024-31.7.2025 Hyrylän yläasteelle. 

Hyrylän yläaste on reilun 400 oppilaan yläkoulu hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tuusulan kouluverkko kehittyy kovaa vauhtia, ja Hyrylän yläaste siirtyy lähivuosina uusiin koulutiloihin. Nyt haettavat tehtävät ovat määräaikaisia, mutta ainakin toisen tehtävän mahdollinen vakinaistaminen selviää kevään 2025 aikana, kun uudistuvan kouluverkon tehtävät saadaan määriteltyä. Tarjoamme mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa ja vastuullisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. 

Nyt täytettäviin tehtäviin haetaan ensisijaisesti ruotsin opetukseen kelpoista opettajaa, joka pystyisi opettamaan myös englantia. Lisäksi ranskan, saksan tai espanjan opetustaito katsotaan hakijalle eduksi. Opetettavat tunnit määritellään kevään aikana valittujen henkilöiden edellytysten mukaan. Opettajat pääsevät osaksi koulun aktiivista kieltenopetuksen tiimiä. Koulumme on mukana monipuolisissa kansainvälisissä hankkeissa, joihin uudet opettajat otetaan ilolla mukaan niin halutessaan.

Lisätietoa Hyrylän yläasteesta löydät täältä tai Minna Järvi, p. 040 314 3259 tai sp minna.jarvi@tuusula.fi. 

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Virkojen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Virkaan otetun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. 

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 16.5.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi