Tuusulan kunta

Luokanopettaja Tuomalan kouluun

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 29.04.2024, 13:00
  • Suljettu 14.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja Tuomalan kouluun

Me teemme yhdessä uutta!

Tuusulan kunnan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Tuomalan koulu on noin 65 oppilaan kyläkoulu Tuusulan ja Järvenpään rajalla. Tuomalan koulussa tuemme yhteisöllisyyttä, autonomiaa ja kyvykkyyttä sekä kasvatamme kestävään elämäntapaan. Olemme Vihreä lippu -koulu.  Tavoittelemme koulussamme toimintakulttuuria, jossa jokainen on tärkeä, osaa arvostaa itseään ja toisia ja löytää elinikäisen oppimisen ilon. Lue lisää koulustamme täältä

 Haemme nyt joukkoomme määräaikaista

LUOKANOPETTAJAA ajalle 1.8.2024 – 31.7.2025.

Luokanopettaja toimii 19 oppilaan 4.-6.-luokalla. Työparina toimii toinen luokanopettaja samoilla vuosiluokilla, joten yksin ei tarvitse työskennellä, ja ryhmiä voi jakaa joustavasti. Toivomme hakijalta kykyä ja halua opettaa musiikkia ja teknistä työtä, sekä innokkuutta ja kehitysmyönteisyyttä. 

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme huomioida haussa myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävään ottamisen edellytyksenä on, että siihen otettava henkilö antaa terveydentilaansa koskeva selvityksen. Lisäksi tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Katja Lilas, 040 314 2227 tai katja.lilas@tuusula.fi.  

Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 13.5.2024 klo 23.59 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja/tai videoesittely itsestäsi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Haku on avattu uudelleen, ja aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon haussa.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi