Tuusulan kunta

ICT-suunnittelija

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 08.05.2024, 9:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ICT-suunnittelija

Tuusula – tekemisen taidetta!

Haemme ICT-suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä sijoittuu ICT-palveluyksikköömme. Tällä hetkellä arjessamme ajankohtaisia teemoja ovat muun muassa palvelupyyntöjen hallintaan liittyvien prosessien kehittäminen, tuottavuuden lisääminen M365-palveluiden ja käyttövaltuushallinnan kehittämisen kautta sekä kyberturvallisuuden varmistaminen. Tavoitteenamme on tuottaa laadukasta palvelua tehokkaasti niin, että kuntaorganisaatiossa voidaan työskennellä teknologian tukemana tuottavasti ja tietoturvallisesti, ajasta ja paikasta riippumatta.

ICT-suunnittelijana pääset osallistumaan kunnan IT-infrastruktuurin ylläpitoon ja kehittämiseen. Työtehtäväsi muodostuvat osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella. Vastuullasi voi olla esimerkiksi seuraavia teemoja: palvelupyyntöjen ja laitteiden elinkaaren hallintaan liittyvien prosessien sujuvoittamista ja kehittämistä, M365-palveluiden pääkäyttäjän roolia sekä käyttövaltuuksien hallinnan prosessin kehittämistä. Voit osallistua myös kyberturvallisuuden kehittämiseen tai muihin ICT-palveluiden vastuulla olevien palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Teemme työtä tiimissä, jossa tukea on aina saatavilla. Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta ja palveluhenkistä asennetta sekä kykyä kantaa vastuuta. Työn luonteen vuoksi noin puolet työajasta tehdään läsnätyönä, mutta myös etätyöt ovat mahdollisia.

Tehtävään vaaditaan IT-painotteinen tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta ICT-palveluiden tuottamisesta. Osaaminen ja kokemus käyttövaltuushallinnasta, M365-palveluista, laitteiden elinkaaren hallinnasta sekä kyberturvallisuudesta katsotaan tehtävässä eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, kehitysmyönteistä otetta ja kykyä kantaa vastuuta.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3779,80 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-palvelupäällikkö Maria Lähde, 040 314 4002 tai maria.lahde@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 2.6.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi