Touhula Varhaiskasvatus Oy

Varhaiskasvatuksen sijainen

  • Sijainti Ylivieska
  • Julkaistu 28.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Varhaiskasvatuksen sijainen

Varhaiskasvatuksen sijainen, Touhula Varhaiskasvatus Oy, Ylivieska

Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia sijaisia Ylivieskan Touhula-päiväkoteihin.

Touhula Helmiina ja Touhula Villiina tarjoavat elämyksellistä ympäristö kasvatusta – meillä pääset liikkumaan luonnossa ja päiväkodin lähiympäristössä aktiivisesti. Meillä viihdyt erityisesti mikäli retkeily, ulkoilu ja seikkailuihin heittäytyminen kuulostaa juuri sinulle mieleiseltä toiminnalta.

Etsimme joukkoomme sijaisia. Meille voit työllistyä kevään ajalle keikkatyöhön esimerkiksi ylioppilaskirjoitustesi päättyessä tai muiden opintojesi ohelle. Haemme sijaisia myös syksylle 2024. Päiväkodissa keikkailu sopii varhaiskasvatus alan opiskelijalle tai muutoin alasta kiinnostuneelle – meille tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään lasten parissa, olet turvallinen ja helposti lähestyttävä aikuinen ja sinulla on reipas tekemisen meininki! Sijaisuudet sopivat myös toisen osa-aikatyön ohelle tai aktiiviselle eläkeläiselle.

Me Touhulassa panostamme hyvään perehdytykseen, jotta sinun on helppo aloittaa työt meillä. Tarjoamme sinulle oman perehdytyskortin sekä erillisen perehdytystuokion sijaisten työsuhdeasioille. Työ itsessään on tiimityötä, ja siten saat aina tiimiltäsi tukea ja apua. Päiväkotiemme arkea rytmittää pienryhmätoiminta, joka mahdollistaa yksilöllisen ja sensitiivisen kohtaamisen lapsiryhmissä. Sijaistaessasi eri ryhmissä, pienryhmätoimintamallimme helpottaa myös sinun työtäsi.

Sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus työllistyä meille kokoaikaisesti, mikäli olet saamassa alalle kelpoisuusehtojen mukaisen koulutuksen. Ajoittain myös epäpäteviä palkataan kokopäiväisiin tehtäviin, jolloin tuemme työhön pätevöitymisessä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä käytettävyyttä arkipäivisin aamu- ja päivävuoroihin.

…Tarjoamme sinulle

– maailman ihanimmat asiakkaat, jotka mahdollistavat eläväisen työpäivän

– monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi

– kattavan perehdytyksen työhösi

– mahdollisuuden saada vakituisemman työsuhteen, mikäli sinulla on / tulee olemaan kelpoisuusehtojen mukainen koulutus.

…Ja me odotamme sinulta

– halua työskennellä lasten parissa

– oma-aloitteista työskentelyotetta ja heittäytymiskykyä uusiin tilanteisiin

– rohkeutta kohdata ja keskustella niin lasten kuin heidän vanhempiensa kanssa

– voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Palkkaus:Sopimuksen mukainen
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan joustavasti
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö, 0-38h/vk, tarvittaessa töihin kutsuttava sijainen
Yhteystiedot:Terhi Salminen-Keskinen
Päiväkodin johtaja
terhi.salminen-keskinen@touhula.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: