Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, lastensuojelu, Oul

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 14:30
  • 20.05.2024, 14:30

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, lastensuojelu, Oul

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus, lastensuojelu, Oul, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Oulu

Tehtäväalueena on Oulun kaupungin lastensuojelu, joka vastaa alueensa lastensuojelun avo- ja sijaishuollosta sekä alaikäisten jälkihuollosta. Työpiste sijaitsee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksessa. Jälkihuollon yksikkö koordinoi jälkihuollon kokonaisuutta ja vastaa täysi-ikäisten jälkihuollosta.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lastensuojelutyöstä innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lastensuojelutyön resurssit entistä enemmän lapsen ja perheiden kanssa työskentelyyn. Sosiaalityöntekijällä voi olla vastuullaan enintään 30 alle 18-vuotiasta asiakasta.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesihenkilö ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluu 8 sosiaalityöntekijää ja vastuuyksikköpäällikkö.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja kilpailukyisen palkan. Meillä on käytössä mentorointimalli, joka tukee aloittelevan sosiaalityöntekijän ammatillista kehittymistä.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä asiakkaita osallistavien menetelmien osaamisen. Lastensuojelutyö avo- ja sijaishuollossa on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Asenne ja suhtautuminen lastensuojeluun on tärkeää sekä halu oppia ja kehittyä. Meillä saat tukea huippuhyvässä tiimissä!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
 
Tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Mirva Ylianttila, p. 044 703 4798 ja vastuualuepäällikkö Carita Haapala, p. 044 703 6217. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: