TEPJO Oy

Myyjä

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Myyjä

Myyjä, 4 paikkaa, TEPJO Oy, Oulu

Haemme asiakaspalveluhenkisiä PALVELUTISKIMYYJIÄ Oulun alueelle

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoisia ja motivoituneita palvelutiskimyyjiä kaupan alalle. Tehtävään voivat hakea sekä kokeneet tekijät, että kaupan alan ammattilaiseksi haluavat vasta-alkajat. Kaupan ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja sovit hyvin työhön jos koet, että asiakaspalvelu ja vaihtelevat työpäivät ovat sinun juttusi.

Työskentelypaikkoja on tarjolla useissa Oulun alueen päivittäistavarakaupoissa. Työmäärä vaihtelee asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tarjolla olevista työvuoroista voit valita itsellesi sopivat ajankohdat, joten voit työskennellä hyvin joustavasti 0-40 tuntia viikossa. Työvuoroja saatetaan tarjota nopealla aikataululla, mutta toisinaan ne voi olla sinulla tiedossa jo useita viikkoja etukäteen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti palvelutiskipalvelua, kuten kalan ja lihan käsittelyä, ruuan valmistusta sekä asiakaspalvelua. Lisäksi avustat tarvittaessa muissa päivittäistavarakaupan tehtävissä.

Etsimme henkilöitä, jotka ovat innokkaita oppimaan uutta ja nauttivat monipuolisista työtehtävistä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin ennen ensimmäistä työvuoroasi. Me huolehdimme, että tunnet olosi varmaksi ja tuemme sinua koko työskentelysi ajan.

Kokemus palvelutiskityötä ja suoritettu hygieniapassi katsotaan eduksi.

Mitä odotamme:

– Aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan
– Hyvää asiakaspalveluasennetta
– Sujuvaa suomen kieltä
– Joustavuutta ja valmiutta vaihteleviin työaikoihin

Tarjoamme:

– Kilpailukykyisen palkan
– Mahdollisuuden työskennellä vaihtelevissa kohteissa
– Joustavat työajat, joihin pääset vaikuttamaan itse
– Mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta rennossa työympäristössä

Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa http://tepjo.likeit.fi/apply/4437322 niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

TEPJO tekijät on vuonna 2017 perustettu kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa henkilöstöratkaisuja Oulu – Raahe – Ylivieska – Kalajoki -alueella. Rekrytoinneista meillä on yli 20 vuoden kokemus. Tiimimme panostaa jokaisen työntekijämme yksilöllisiin vahvuuksiin ja parhaaseen mahdolliseen urapolkuun. Katso muut avoimet työpaikkamme tai laita avoin hakemus osoitteessa www.tepjo.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15:

Sonja Tilus p. 050 477 5212

Palkkaus:Kaupan alan tes
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tilus, Sonja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: