TEPJO Oy

Kassatyöntekijä

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 21.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Kassatyöntekijä

Kassatyöntekijä, 3 paikkaa, TEPJO Oy, Oulu

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita kahvilatyöntekijöitä kaupan alalle

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoisia ja motivoituneita kahvilatyöntekijöitä kaupan alalle. Tehtävään voivat hakea sekä kokeneet tekijät, että kaupan alan ammattilaiseksi haluavat vasta-alkajat. Kaupan ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja sovit hyvin työhön jos koet, että asiakaspalvelu ja vaihtelevat työpäivät ovat sinun juttusi.

Työskentelypaikkoja on tarjolla useissa Oulun alueen päivittäistavarakaupoissa. Työmäärä vaihtelee asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tarjolla olevista työvuoroista voit valita itsellesi sopivat ajankohdat, joten voit työskennellä hyvin joustavasti 0-40 tuntia viikossa. Työvuoroja saatetaan tarjota nopealla aikataululla, mutta toisinaan ne voi olla sinulla tiedossa jo useita viikkoja etukäteen.

Kahvilatyöntekijän rooliin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua, minkä vuoksi hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeä osa tätä työtehtävää. Työtehtäviin kuuluu myös erilaisten ruoka-annosten, makeiden ja suolaisten herkkujen myyntiä sekä kylmien ja kuumien juomien valmistusta.

Etsimme henkilöitä, jotka ovat innokkaita oppimaan uutta ja nauttivat monipuolisista työtehtävistä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin ennen ensimmäistä työvuoroasi. Me huolehdimme, että tunnet olosi varmaksi ja tuemme sinua koko työskentelysi ajan.

Toivomme sinulta:

– Positiivista asennetta ja iloista asiakaspalveluotetta
– Mahdollisuutta osa-aikatyöhön ja vaihtelevaan työaikaan
– Sujuvaa suomen kieltä

Tarjoamme:

– Kilpailukykyisen palkan
– Mahdollisuuden työskennellä vaihtelevissa kohteissa
– Joustavat työajat, joihin pääset vaikuttamaan itse
– Mahdollisuuden kouluttautua kaupan- ja kahvila-alan ammattilaiseksi

Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa http://tepjo.likeit.fi/apply/4364351 , niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15:

Sonja Tilus p. 050 477 5212

TEPJO tekijät on vuonna 2017 perustettu kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa henkilöstöratkaisuja Oulu – Raahe – Ylivieska – Kalajoki -alueella. Rekrytoinneista meillä on yli 20 vuoden kokemus. Tiimimme panostaa jokaisen työntekijämme yksilöllisiin vahvuuksiin ja parhaaseen mahdolliseen urapolkuun. Katso muut avoimet työpaikkamme tai laita avoin hakemus osoitteessa www.tepjo.fi/avoimet-tyopaikat

Palkkaus:Kaupan alan tes
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tilus, Sonja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: