Stora Enso

Kunnossapitoinsinöörejä

  • Sijainti Imatra
  • Julkaistu 31.07.2022, 0:00
  • Suljettu 14.08.2022, 23:59

Kunnossapitoinsinöörejä

 

Työtä paremman
Ilmaston puolesta.
Joka päivä.

 

 

Kunnossapitoinsinöörejä

Imatralle


Haemme ammattitaitoisia ja aktiivisia kunnossapitoinsinöörejä Imatran tehtaille. Osa tehtävistä on päivätyötä ja osa vuorotyötä. Kunnossapitoinsinöörinä keskeisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa johtaa omalla vastuualueellasi kunnossapitotöiden toteutumista sekä vastata kunnossapidon tapahtumien raportoinnista ja havaittujen muutostarpeiden dokumentoinnista kunnossapitojärjestelmään.

Pääset työskentelmään monipuolisissa työtehtävissä ja osallistumaan tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehittämiseen. Turvallisuus on kaiken tekemisemme lähtökohta, ja turvallisuudesta tinkimätöntä ja kehityshenkistä asennetta odotamme myös sinulta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamisesi pohjana on esim. insinöörin koulutus. Aikaisempi työkokemus prosessiteollisuudesta, kunnossapidosta sekä esihenkilötehtävistä nähdään eduksesi.

Liity joukkoomme! Tarkemmat tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeen löydät oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 14.8.2022.

Stora Enso

Osaamisalue:

Stora Enso

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

THE RENEWABLE MATERIALS COMPANY