SOS-lapsikyläsäätiö

Sosiaalityöntekijä, perhehoito Etelä-Suomi

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 26.03.2024, 15:00
  • Suljettu 15.04.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, perhehoito Etelä-Suomi

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Toimintamme kasvaessa haemme Etelä-Suomen lapsikylään 

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tietoa tehtävästä

Oletko innostunut, kehittämismyönteinen ja omaat halun tehdä monipuolista lastensuojelutyötä osana perhehoidon tiimiä?

Sosiaalityöntekijänä vastaat sijaishuollon sosiaalityöstä ja pääset antamaan sosiaalityön asiantuntemuksesi moniammatilliseen perhehoidon tiimiin. Sosiaalityöntekijänä vastuullasi on palvelukohtainen asiakas- ja asiantuntijatyö sekä työn vaikutusten seuraaminen ja arviointi yhteistyössä asiakkaan, palvelun tilaajan sekä asiakkaan erilaisten verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijänä osallistut toimipisteesi eri toimintojen moniammatillisiin tiimeihin tuoden niihin sosiaalityön asiantuntemusta. Työn painopiste on uusien sijaisperheiden rekrytoinnissa ja valmentamisessa sekä toimeksiantosuhteisen perhehoidon tukityön suunnittelussa ja koordinoimisessa yhdessä perhehoidon tukityötä tekevien ohjaajien ja palveluvastaavan kanssa.

SOS-Lapsikylässä sinulla on mahdollisuus itseohjautuvaan ja itsenäiseen työskentelyotteeseen esihenkilön ja tiimin tuella osana valtakunnallista lastensuojelujärjestöä. Hae mukaan lastensuojelun ammattilaisten osaavaan joukkoon tekemään vaikuttavaa ja laadukasta lastensuojelutyötä!

Mitä me haemme? 

Tehtävä edellyttää sosiaalityöntekijän pätevyyttä (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä vankkaa kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta, erityisesti perhehoidosta. Odotamme sinulta lisäksi innostusta kehittämistyöhön, joustavaa asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä verkostotyön taitoja. Ajokortti on tehtävässä välttämätön, ja oman auton käyttömahdollisuus suositeltavaa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ voi sisältää matkustamista myös valtakunnallisesti.

PRIDE-valmentajan pätevyys ja kokemus perhehoidosta katsotaan eduksi.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työtehtävän organisaatiossa, jossa tuotamme palveluja yli 1400 lapselle vuodessa. Pääset osaksi SOS-lapsikyläyhteisöä ja saat työkavereiksesi työstään innostuneita, eri alan ammattilaisia. SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja hyvinvointiedulla. Tuemme myös lounasruokailua. Saat työhösi vahvan tuen esihenkilöltäsi ja valtakunnallisesta organisaatiosta sekä työnohjauksesta.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsikylän johtaja Topi Oikarainen puh. 050 524 2354, topi.oikarainen@sos-lapsikyla.fi sekä perhehoidon palveluvastaava Katri Kuvaja, puh. 045 126 2304, katri.kuvaja@sos-lapsikyla.fi.   

Hae tehtävää 14.4.2024 mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakemuksella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=498. Hakulomake löytyy sivun alaosasta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Osaamisalue: