SOS-lapsikyläsäätiö

Ohjaaja, ammatillinen tukityö Joensuu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 09.04.2024, 13:50
  • Suljettu 23.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, ammatillinen tukityö Joensuu

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Toimintamme kasvaessa haemme SOS-Lapsikylän Joensuun tiimiin

OHJAAJAA AMMATILLISEN TUKIHENKILÖN TEHTÄVÄÄN

tuntityöhön. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2025 saakka.

Tietoa tehtävästä

Haemme 1-2 henkilöä tuntityöhön ammatillisen tukihenkilön tehtävään. Työ on ammatillista tukityötä ja pitää sisällään mm. lapsen ja nuoren voimavarojen vahvistamista toiminnallisuuden ja myönteisen tunnistamisen kautta, läksyissä auttamista sekä harrastuksissa mukana olemista. Tehtävässä voit päästä työparin kanssa myös ohjaamaan pienryhmiä. Tukityötä tehdään Pohjois-Karjalan alueella pääasiassa ilta-aikaan, mutta työhön voi sisältyä joustavasti myös päivä- ja viikonlopputyötä.

Ammatillinen tukihenkilö saa työhönsä tukea perhehoidon ja avopalvelujen tiimiltä, jossa suunnitellaan ja kehitetään toimintaa yhdessä. Tuntityöntekijänä voit vaikuttaa tehtävien työtuntien määrään, joten työ on soviteltavissa elämäntilanteesi mukaan.

Mitä me haemme? 

Tehtävä edellyttää vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden varhaisen tuen palveluista ja/tai lastensuojelutyöstä. Työ on hyvin omatoimista ja itseohjautuvaa, joten odotamme sinulta kykyä johtaa omaa työskentelyäsi. Odotamme sinulta myös avointa asennetta ja sitoutumista suhdeperustaiseen työskentelyyn. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on työn luonteen vuoksi edellytys työtehtävien suorittamiseksi.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työtehtävän. Pääset osaksi noin 400 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä. Saat työtovereiksesi työstään innostuneita eri alan ammattilaisia. Työsi tukena on niin esihenkilön kuin työyhteisönkin antama tuki. 

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Hanne-Mari Artika, p. 044 242 6600. Hae tehtävää 22.4.2024 mennessä nopeasti ja helposti verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=502. Hakulomake löytyy sivun alaosasta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian! 

 

 

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: