Sorcolor Oy

Projektimyyjä (Keski-Suomi & Pohjois-Savo)

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 07.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.08.2024, 23:59
  • 05.08.2024, 23:59

Projektimyyjä (Keski-Suomi & Pohjois-Savo)

Projektimyyjä (Keski-Suomi & Pohjois-Savo), Sorcolor Oy, Jyväskylä

MYYNTITYÖ – Projektimyyjä, vakituinen

Etsimme Jyväskylän ja Kuopion alueelle projektimyyjää. Keskeisimpinä asiakkaina taloyhtiöt ja isännöitsijät.

Sorcolor on Suomen suurin ulkomaalauksiin erikoistunut maalausliike. Kysyntä on kovaa ympäri vuoden, erityisesti keväällä. Liiketoiminnan kasvaessa myyjien tarve kasvaa jatkuvasti. Kannattava kasvu ja tuloksellinen liiketoiminta tekevät Sorcolorista erityisen kiinnostavan työpaikan, joka mahdollistaa monipuolisen urapolun.

Sorcolor on perheyritys, jota johdetaan seuraavien arvojen mukaan:
1. Ole osa tarinaa – Jokainen asiakas ja työntekijä on osa suurta kokonaisuutta ja siksi äärimmäisen tärkeä. Haluamme sitouttaa työntekijät osaksi yhteisiä tulevaisuuden tavoitteita.

2. Rajattoman hyvä – Maalaamme rajatonta pintaa ja pyrimme muissakin asioissa toimimaan rajattoman hyvin. Rajansa kaikella, paitsi meillä.

3. Löydämme aina ratkaisun – Sorrilla ei jätetä asioita roikkumaan. Vuosien varrelle on mahtunut hyviä ja huonoja kokeiluja. Jos teemme virheen, olemme valmiita etsimään ratkaisun niin työntekijän kuin asiakkaan ongelmaan. Näin voit aina luottaa myymäsi tuotteen vastuullisuuteen.

Sorcolor työllistää parhaimmillaan yli 700 työntekijää. Myyjiä vuonna 2024 on noin 50.

Myyjän arki
Työ on yksinkertaisuudessaan Sorcolorin tuotteiden ja palveluiden myyntityötä. Työnkuvaan kuuluu sisä- ja ulkomaalausten kartoitus, laskenta, tarjoaminen ja se itse tärkein – kaupan tekeminen!

Projektimyynnissä keskiöön nousee erilaisten verkostojen merkitys. Yksi myyjän tärkeimmistä työtehtävistä on kontaktoida tässä maailmassa toimivia taloyhtiöiden päättäjiä ja isännöitsijöitä. Verkostojen kasvaessa ja yrityksen tunnettuuden noustessa myyjän työ helpottuu valtavasti.

Tämä verkosto ja muut kanavat tuottavat tarjouspyyntöä, jonka jälkeen kohteet kartoitetaan ja lasketaan auki ammattimaisen myynnin johdon tukiessa tarvittaessa taustalla. Tarjouslaskenta ja yhteistyö tilaajan kanssa johtaa hankeneuvotteluiden kautta mahdolliseen kauppaan, jonka jälkeen tuotanto jatkaa prosessin laadukasta hoitamista. Projektimyyjän työhön ei siis kuulu projektin johtaminen, vaan työssä saa keskittyä pelkkään myyntiin.

Kohtuullisen vapaa työnkuva mahdollistaa oman arjen aikatauluttamisen. Toimit osana paikallista myyntitiimiä, jossa sinua tukee mahtavat työkaverit, oma myyntipäällikkösi sekä Sorcolorin kilpailukykyiset työkalut myynnin toteuttamiseen. Omakehu haisee, mutta uskallamme luvata, että tuote jota myyt on yksi markkinoiden parhaista. Lähtökohdat mahdollistavat onnistumisen!

Mitä odotamme?

Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Työympäristö ja työn luonne kulminoituu taloyhtiömaailmassa toimimiseen. Aiempi kokemus ja valmiit kontaktit tästä maailmasta auttavat työn aloituksessa valtavasti. Tämä katsotaan ehdottomaksi eduksi!

Samalla tavoin maalausalan tekninen ymmärrys helpottaa sinua varmasti. Olemme kuitenkin valmistautuneet perehdyttämään sekä tuotteen että itse myyntityön kädestä pitäen. Asenne ratkaisee! Oma-aloitteinen ja ahkera työote nousee keskiöön tässä ajoittain varsin itsenäisessä työnkuvassa. Meillä työskenteleekin (ja loistaa myyntitilastojen kärjessä) täysin erilaisista taustoista tulevia osaajia.

Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Liikkuvan työnkuvan vuoksi tarvitset myös auton ja mahdollisuuden liikkua yksikkösi lähialueilla.

Palkkaus

Myyjän palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja myyntiprovisioista sekä bonuksista. Työn liikkuvasta luonteesta johtuen maksamme myyjälle oman auton käytöstä ajomääriin perustuvat verovapaat kilometrikorvaukset.

Aloitus: Heti sopivan löydyttyä.

Työsuhteen kesto: Vakituinen

Miksi?

Saat ympärillesi motivoivan ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa sinua tukevat alan parhaat myynnin ja teknisen puolen asiantuntijat. Palkkamalli mahdollistaa ammattitaidon ja ahkeruuden siirtymisen myös palkkakuittiin, eivätkä etenemismahdollisuutesi tyssää nyt valittuun työnkuvaan. Kannustamme vastuunkantoon ja mahdollistamme eri kokemuksella varustettujen työntekijöiden hyppäämisen seuraavalle portaalle omassa työssään. Vaikka otamme työn tosissaan ja haluamme tehdä sen paremmin kuin muut, on meillä silti mukavaa. Korkea vaatimustaso ei ole este viihtyvyydelle, sen osoittaa myös myyjiemme matala vaihtuvuus!

Miksi ei?

Soita ja kysy lisää!

Jaakko Eskola (Myyntijohtaja, projektimyynti)

044 746 9013

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Konsta Eskelinen, konsta.eskelinen@sorcolor.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: