Sihti Oulu Oy

Rakennussiivooja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59

Rakennussiivooja

Rakennussiivooja, 2 paikkaa, Sihti Oulu Oy, Oulu

Onko sinulla kokemusta siivoustöistä ja työ rakennustyömailla kiinnostaisi? Saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme asiakkaillemme Ouluun omatoimisia ja aktiivisia rakennussiivoojia.

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu siivoamista ja raivaamista rakennustyömaalla. Asiakkaidemme työmaat ovat niin uudis- kuin saneerauskohteitakin. Joskus pyyntö voi tulla myös loppusiivouksiin, joissa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Usein rakennussiivous on kuitenkin karkeampaa tekemistä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Kokemus työmaalta on ykkösvaltti, mutta kokemus esimerkiksi ylläpitosiivouksista on hyvä pohja aloittaa rakennussiivoojan työt. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn. Keikkojen pituus työmailla vaihtelee päivän keikoista useamman kuukauden pituisiin toimeksiantoihin. Omalla tekemisellä on suuri merkitys siihen, miten paljon keikkaa sinulla on tehtävänä.

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

MITEN HAET PAIKKAA?

Meille voit hakea ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja antaa Maria Hänninen, 040 182 7435

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Palkkaus:TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Maria Hänninen,

maria.hanninen@sihti.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: