SHT Tieto Oy

Levyseppähitsaaja – Turun Teräskaluste Oy

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Levyseppähitsaaja – Turun Teräskaluste Oy

Levyseppähitsaaja – Turun Teräskaluste Oy, SHT Tieto Oy, Turku

Turun Teräskaluste on erikoiskalusteita ja -rakenteita suunnitteleva ja valmistava vuonna 1946 perustettu yritys. Korkealaatuisiin metallipainotteisiin tuotteisiimme kuuluvat mm. erilaiset kaiteet sekä irto-, erikois- ja kiintokalusteet. Tuotteet on itse suunniteltuja, tuotteistettuja ja valmistettuja uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja, jotka on valmistettu käyttäen niin puuta, lasia, metallia kuin kiveä. Metalliosissa käytämme jaloteräksiä tai värimetalleja.

Sinä kokenut levyseppähitsaaja – tule oman alansa huippujen työpaikkaan.

Etsimme riveihimme osaavaa tekijää haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin valmistamaan erilaisia uniikkeja ratkaisuja loppuasiakkaillemme. Päätehtävänä meillä on tehdä näkyvää pintaa ja laadukkaita kokonaisuuksia. Työ voi sisältää leikkaamista, sahaamista, särmäämistä, hitsaamista, ohutlevytöitä, putkien ja profiilien taivutusta ja mekaanista pintakäsittelyä, kuten hiontaa, harjausta ja kiillotusta. Huomioimme kuitenkin jokaisen työntekijämme kohdalla yksilölliset toiveet ja pyrimme tarjoamaan mielekkäät työtehtävät.

Kaipaamamme henkilö on jo kokemusta kerryttänyt metallialan taitaja, joka kaipaa uusia haasteita urallaan. Tässä työssä pääset toteuttamaan ainutlaatuisia, projektikohtaisia ratkaisuja ja tuottamaan asiakkaille aitoa lisäarvoa, joten aiempi vastaava osaaminen on välttämätöntä. Ongelmanratkaisukyky, erinomainen piirustusten lukutaito sekä itsenäinen ote työhön ovat meillä suuressa arvossa. Laatu ja ainutlaatuinen design ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä ja pitkään jatkuneet asiakassuhteet osoitus siitä, että teemme työmme aina huolella.

Meidät tunnetaan huippuluokan osaajien työpaikkana, ja vuosikymmenien kokemuksemme nostaa meidät tämän alan yritysten kärkeen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tekemiseesi saat koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan: joko touko-kesäkuussa tai elo- syyskuussa lomakauden päätteeksi.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: https://tuteka.fi/ura/

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo, vakituinen työsuhde muodostetaan Turun Teräskalusteen kanssa.

Kiinnostuitko? Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Lisätietoja saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-15, p. 010 2306 523.

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jenni Räikkönen 0102306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: