SHT Tieto Oy

3D-valmistussuunnittelija – Turun Teräskaluste Oy

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.05.2024, 23:59
  • 28.05.2024, 23:59

3D-valmistussuunnittelija – Turun Teräskaluste Oy

3D-valmistussuunnittelija – Turun Teräskaluste Oy, SHT Tieto Oy, Turku

Etsimme vahvassa nosteessa olevalle Turun Teräskaluste Oy:lle 3D-valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Turun Teräskaluste Oy suunnittelee, tuotteistaa ja valmistaa ainutlaatuisia metallipainotteisia tuotteita, kuten erilaisia kaiteita, irto-, erikois- ja kiintokalusteita arvostetuille asiakkaille laivoihin, julkisiin rakennuksiin ja vientiyrityksille ympäri maailmaa. Pääasiallisia toiminta-alueita ovat rakentamiseen liittyvät projektit ja meriteollisuus.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan Solidworks-ohjelmistolla uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Turun Teräskalusteella on alalta vuosikymmenten kokemus ja asiakkuuksia ympäri maailman.

Tuotteet valmistetaan itse kiveä, lasia, puuta, erikoismateriaaleja ja metallia käyttäen. Metalliosien osalta tuotteet on valmistettu jaloteräksistä, värimetalleista, alumiiniseoksista tai titaanista. Työssä suunnittelet metallialan valmistuskuvia, joiden pohjalta luotavien tuotteiden valmistettavuus tulee olla kiitettävällä tasolla.

Tehtävässä viihdyt ja menestyt, jos sinulla on joko aiempaa kokemusta 3D-suunnittelusta sekä projektiosaamista tai vielä vähäisempi kokemus aiheesta, mutta sitäkin suurempi motivaatio oppia ja kehittyä. Toivomme, ettei sinulla mene sormi suuhun kiperimmässäkään tilanteessa vaan osaat ratkoa ongelmia myös itsenäisesti. Tehtävä sijoittuu osaksi osaavaa ja tiivistä suunnittelutiimiä ja työyhteisössämme on avoin toimintakulttuuri, jossa jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan. Tarjoamme sinulle työhösi koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota!

Tehtävän palkkaus on neuvoteltavissa valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työsuhteen aloitusajankohta sovittavissa.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: http://ura.tuteka.fi/

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla "3D-suunnittelija". CV:nä käy myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16 numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Käsittelemme hakemuksia ja etenemmen ensimmäisen kierroksen haastatteluihin hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on ti 28.5.2024.

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jenni Räikkönen, 010 2306 523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: