Seinäjoen kaupunki

Perusopetusjohtajan virka / Yläkoulut, yhtenäiskoulut ja lukiot

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 16.03.2024, 0:00
  • Suljettu 04.04.2024, 12:00

Perusopetusjohtajan virka / Yläkoulut, yhtenäiskoulut ja lukiot

Seinäjoen kaupungin sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialalla on haettavana mm.
seuraava virka

Perusopetusjohtaja / Yläkoulut, yhtenäiskoulut ja lukiot 

 

Seinäjoen perusopetuksen yhtenäis- ja yläkouluista sekä lukioista (4000 oppilasta/opiskelijaa). Tehtävänäsi on toimia yläkoulujen, yhtenäiskoulujen sekä lukioiden rehtoreiden (8) esihenkilönä.

Tulet johtamaan Seinäjoen kaupungin laadukasta ja kasvavaa perus- ja lukiokoulutusta yhteistyössä toisen perusopetusjohtajan kanssa.

Vastaat vastuualueesi peruskoulujen ja lukioiden kehittämisestä yhteistyössä rehtorien kanssa. Huolehdit yleisopetuksen luokkien, erityisluokkien sekä valmistavan opetuksen luokkien sijoittamista em. kouluihin. Huolehdit taloudesta, vuosisuunnittelusta, resurssien jakamisesta ja arviointiin liittyvistä prosesseista yhteistyössä opetustoimen tiimin kanssa. Valitset määräaikaiset opettajat ja ohjaajat sekä valmistelet virkojen ja toimien rekrytointiprosessit. Teet erityisen tuen ja pidennetyn oppivelvollisuuden päätökset ja vastaat koulukyydeistä.

Tehtävääsi kuuluu myös maahanmuuttajataustaisten oppilaiden opetuksen kehittäminen ja maahanmuuttajaopetuksen koordinaattorin esihenkilönä toimiminen sekä perusopetuksen ja lukiokoulutuksen kansainvälinen toiminta ja kaksikielinen opetus.

Edellytämme, että olet toiminut rehtorien esimiehenä, tunnet perusopetuksen lisäksi lukiokoulutuksen ja sinulla on kokemusta talousarvioiden valmistelusta. Eduksi luemme, että sinulla opetusalalta kansainvälistä kokemusta ja tunnet Erasmus+ akkreditoinnin.

Kielitaito: Erinomainen suomi ja englanti.

Virka täytetään vakinaisesti 1.8.2024 lukien tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, perusopetuksen opettajan kelpoisuus, opettajan pedagogiset opinnot, opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto taikka muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus. Tarvitset työssäsi hyvää opetustoimen hallinnon tuntemusta ja kehittämisosaamista. Menestyt tehtävässä, mikäli olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävässä tarvitset ongelmanratkaisukykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 12.00.

LISÄTIETOJA: www.seinajoki.fi/tyopaikat

Osaamisalue: ,