Seinäjoen kaupunki

Perusopetusjohtajan virka / Alakoulut ja erityiskoulut

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 16.03.2024, 0:00
  • Suljettu 04.04.2024, 12:00

Perusopetusjohtajan virka / Alakoulut ja erityiskoulut

Seinäjoen kaupungin sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialalla on haettavana mm.
seuraava virka

Perusopetusjohtaja / Alakoulut ja erityiskoulut 

 

Perusopetuksen alakouluissa ja erityiskouluissa on oppilaita noin 4500. Tehtävänäsi on toimia alakoulujen ja erityiskoulujen rehtoreiden ja koulunjohtajien (24) esihenkilönä.

Tulet johtamaan Seinäjoen kaupungin laadukasta ja kasvavaa perusopetusta yhteistyössä toisen perusopetusjohtajan kanssa.

Vastaat vastuualueesi peruskoulujen ja erityiskoulujen kehittämisestä yhteistyössä rehtorien kanssa. Huolehdit yleisopetuksen luokkien, erityisluokkien sekä valmistavan opetuksen luokkien sijoittamisesta em. kouluihin. Huolehdit taloudesta, vuosisuunnittelusta, resurssien jakamisesta ja arviointiin liittyvistä prosesseista yhteistyössä opetustoimen tiimin kanssa. Valitset määräaikaiset opettajat ja ohjaajat sekä valmistelet virkojen ja toimien rekrytointiprosessit. Teet erityisen tuen ja pidennetyn oppivelvollisuuden päätökset ja vastaat koulukyydeistä.

Edellytämme vahvaa perus- ja erityisopetuksen tuntemusta, osaamista ja kokemusta oppimisen tukeen liittyvistä päätösprosesseista sekä talousarvioiden valmistelusta. Eduksi luemme työkokemuksen opetustoimen hallinnosta.

Kielitaito: Erinomainen suomi, hyvä englanti

Virka täytetään vakinaisesti 1.8.2024 lukien tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, perusopetuksen opettajan kelpoisuus, opettajan pedagogiset opinnot, opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, taikka muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus. Tarvitset työssäsi hyvää opetustoimen tuntemusta ja kehittämisosaamista. Menestyt tehtävässä, mikäli olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävässä tarvitset ongelmanratkaisukykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 12.00.

LISÄTIETOJA: www.seinajoki.fi/tyopaikat

Osaamisalue: ,