Sector Alarm Oy

Myyntipäällikkö

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 8:00
  • 03.06.2024, 8:00

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö, Sector Alarm Oy, Myyntitiimin kapteeni Lappeenrantaan, Lappeenranta

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi, jossa pääsisit työskentelemään myynnin esihenkilönä? Tässä positiossa on ainutlaatuinen tilaisuus oppia, kehittyä ja kasvaa ammatillisesti sekä henkilökohtaisesti. Etsimme henkilöä, joka haluaa ottaa vastuuta, oppia uutta ja ohjata muita menestykseen myynnin parissa. Tässä tehtävässä saat arvokkaita taitoja ja kokemuksia, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Mitä myyntitiimin kapteenin työtehtäviin kuuluu?

Tässä tehtävässä menestyy tekijä, jolla on palava intohimo menestyä ja saavuttaa konkreettisia tuloksia sekä halu auttaa muita tiimissään menestymään.

Olemme voimakkaasti kasvava myyntiorganisaatio, ja pähkinänkuoressa tehtäväsi on tuottaa tulosta yhdessä tiimisi kanssa. Myytte tiimisi kanssa monipuolista kodinturvapalvelua, ja vastaatte kasvavaan kysyntään markkinoiden parhaalla palvelulla. Teillä on mahdollisuus hoitaa myyntiprosessi alusta loppuun itse, sillä sovitte itse tapaamiset asukkaiden kanssa heidän kodeissaan. Sovituilla tapaamisilla kartoitatte asukkaiden kodin turvallisuuden tilannetta sekä kerrotte, miten palvelumme voi tarjota heille lisäturvaa. Laitteiden asennuksesta vastaa pätevä asennustiimimme, mikä mahdollistaa sen, että voitte keskittyä täysin palvelumme myyntiin.

Työskentelet tiimisi esihenkilönä ja ohjaat heitä päivittäisissä myyntitehtävissä. Hyvä joukkuehenki on avain huipputuloksiin, ja sinulla on keskeinen rooli sen ylläpitämisessä. Koulutat ja ohjaat tiimin jäseniä päivittäin, kannustaen heitä saavuttamaan huippusuorituksia. Toimit tiimisi mukana kentällä, näyttäen esimerkkiä ja tarjoten tukea. Työ ei aina ole helppoa ja sinnikkäästä luonteestasi on paljon hyötyä. Myyntitiimimme työskentelevät pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 13-21. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia aamupäivistä omien kiinnostustesi ja aktiviteettien parissa ennen työn alkua. Kun liityt joukkoomme, saat kattavan perehdytyksen (perehdytystä on myös kotipaikkakuntasi ulkopuolella) ja jatkuvan tuen tehtävääsi. Lisäksi sinulla on tukiverkostona noin 20 kapteenia ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä kuin huippu-urheilujoukkue, tukien toisiamme päivittäin ja juhlien yhdessä onnistumisia!

Mitä tarjoamme sinulle?

-Ammatillisen kasvun – tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää myynti- ja neuvottelutaitojasi sekä johtamistaitojasi. Saat käytännön kokemusta johtamisesta, joka on arvokasta tulevaisuuden urallasi.

-Vastuullisen työtehtävän – sinun on otettava vastuuta tiimistäsi ja omasta menestyksestäsi, mikä auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään henkilökohtaisesti. Opit haastamaan itsesi ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

-Oman esihenkilön tuen päivittäin sekä koulutuksen, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaat tulokset

-Kilpailukykyisen palkkamallin, joka motivoi sinua saavuttamaan enemmän. Palkka koostuu pohjapalkasta (1700 €), provisioista sekä bonuksista. Keskimäärin kapteenimme tienaavat 3500€/kk (haitari on suuri, osa tienaa lähemmäs 7000€/kk).

-Auton käyttöedun

-Työterveyshuollon Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun

-Merkityksellisen työn -Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää. Tämä antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Pssst… Lue täältä mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme

-Mukavan työyhteisön – Saamme huipputuloksia henkilöstötyytyväisyyskyselyissä, ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Tsekkaa menoamme ja meininkiä Instagramista sekä TikTokista (@sectoralarmstaff)

-Panostamme sectoralarmstaffiin – Järjestämme kaksi kertaa vuodessa myynnin koulutusmatkan ulkomailla, jonne valitsemme arvojemme mukaisia tekijöitä. Viimeisimpiä matkakohteitamme ovat mm. Meksiko ja Barcelona

Mitä odotamme sinulta?

-Periksiantamatonta ja tulostavoitteellista työskentelyotetta

-Myyntitaitoja, erityisesti suoramyyntikokemus lasketaan eduksi

-Aitoa halua auttaa myyjiä menestymään sekä kehittymään

-Vahvaa läsnäoloa kentällä yhdessä myyjien kanssa

-Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

-Ongelmanratkaisukykyä

-B-luokan ajokorttia

-Puhdasta rikosrekisteriä

-Erinomaista suomen kielen taitoa

Kiinnosteleeko?

Työt alkavat sopimuksen mukaan, tehtävä on vakituinen ja siinä on 6 kk koeaika. Lisätietoja tehtävästä saat aluemyyntipäälliköltämme Fanny Wessbergiltä puhelimitse numerosta +358 405267057 arkisin klo 10-16 välillä tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi.

Jos suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu myös sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää hakulomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 3.6.2024. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta ja tästä johtuen emme vastaanota henkilötietoja/hakemuksia sähköpostitse.

Palkkaus:Pohjapalkka+provisio+bonus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Samu Ehari, Puh: 0406844693, samu.ehari@sectoralarm.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: