Sastamalan kaupunki

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 31.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 01.05.2024, 12:00
  • 01.05.2024, 12:00

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet, Sastamalan kaupunki, Sastamala

Sastamalan kaupungin perusopetuksessa sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa on haettavana lyhytaikaisia koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia koulujen tarpeiden mukaan. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Sastamalassa on yksitoista alakoulua, kaksi yläkoulua ja yksi yhtenäiskoulu.

Sijaiselta odotamme tehtävän kelpoisuusvaatimuksen täyttämistä, joka on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös alaa opiskelevat, alalle aikovat tai muuten sijaisiksi sopivat henkilöt.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen kielen osaamista. Sijaisen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn ja TE-toimiston verkkosivuille.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Muistathan päivittää hakemustasi tarvittaessa.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus:KVTES:n mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:opetuspäällikkö Kati Heikkilä, sähköposti etunimi.sukunimi@sastamala.fi, puh. 040 648 2240
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: