Säästöpankki Optia

Sijoitusneuvoja

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Suljettu 02.05.2024, 23:59

Sijoitusneuvoja

Haemme Säästöpankki Optiaan uusia työkavereita.

Sijoitusneuvoja
hae 2.5. mennessä.

Haemme ammattitaitoiseen ja aktiiviseen tiimiimme sijoitusneuvojaa Säästöpankki Optian toimialueelle (Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Tornio tai Ylä-Savo). Sijoitusasiantuntijana tehtäviisi kuuluu säästämisen ja sijoittamisen ratkaisujen tarjoaminen ja asiakkuuksien hoitaminen.

Työskentelyotteesi on itsenäinen ja kehität asiakkuuksia aktiivisesti sekä pitkäjänteisesti yhdessä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta, joten meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sujuvaa yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös pankin sisällä sekä kokemusta säästämisen palveluiden myyntityöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva myynnillinen toimintaote. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää APV 1 ja APV ESG -tutkintoja tai halukkuutta suorittaa tutkinnot. Rohkeus on yksi tärkeä vahvuutesi ja tiimipelaajana osaat iloita myös työkavereiden onnistumisista.

Toiminnassamme korostuvat työntekijöidemme viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaslähtöisyys sekä asiantuntijuuden kehittäminen. Työyhteisössämme panostetaan hyvään ja rohkaisevaan työilmapiiriin, työkaverin jeesaamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen asiakkaidemme hyväksi. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kannustavaa esihenkilö- ja tiimityötä, joista säästöpankkiirimme antavat kiitettävän arvosanan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Anne Nyman p. 050 328 2192

Lue lisää ja hae meille työkaveriksi oheisen hakupainikkeen kautta!

Säästöpankki Optia

Osaamisalue: