Säästöpankki Optia

Luottojohtaja

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Luottojohtaja

Haemme Säästöpankki Optiaan uusia työkavereita.

Luottojohtaja
hae 12.5. mennessä.

Haemme Säästöpankki Optiaan luottojohtajaa vastaamaan erityisesti yritysasiakkaiden luottopäätösten laadusta ja henkilökunnan luottoasioiden osaamisesta.

Luottojohtajana kehität jatkuvasti luottoprosessiamme. Vastaat siitä, että luottoprosessi toteutuu sovittujen toimintatapojen mukaisesti. Osallistut luottopäätösten tekemiseen ja tuet asiantuntijoitamme hankkeiden valmistelussa

Tehtävässä onnistuminen edellyttää asiakasliiketoiminnan syvällistä ymmärtämistä. Yritysasiakkaiden rahoituksen lisäksi hallitset myös henkilöasiakkaiden rahoitukseen liittyvät asiat.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä luottoprosessin osaamisesta ja vastuullisesta luotonmyöntämisestä. Työhösi kuuluu osaamisesi kehittäminen, jakaminen ja pankin asiantuntijoiden jatkuva valmentaminen, joten arvostamme tähän liittyvää kokemusta.

Työntekemispaikkakuntasi sijaitsee Säästöpankki Optian toimialueella (Ylä-Savo, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi tai Tornio). Meillä on mahdollisuus hybridityöhön.

Toiminnassamme korostuvat työntekijöidemme viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaslähtöisyys sekä asiantuntijuuden kehittäminen. Työyhteisössämme panostetaan hyvään ja rohkaisevaan työilmapiiriin, työkaverin jeesaamiseen ja jatkuvaan uudistumiseen asiakkaidemme hyväksi. Tarjoamme lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä kannustavaa esihenkilö- ja tiimityötä, joista säästöpankkiirimme antavat kiitettävän arvosanan.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Petri Korolainen p. 050 590 5013

Lue lisää ja hae meille työkaveriksi oheisen hakupainikkeen kautta!

Säästöpankki Optia

Osaamisalue: