RTK-Palvelu Oy

Koko- ja osa-aikaisia siivoojia Raumalle

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 21.03.2024, 16:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koko- ja osa-aikaisia siivoojia Raumalle

Kiinnostaako sinua vaihteleva työympäristö, hyvät etenemismahdollisuudet, pitkäaikainen työsuhde tai joustavasti elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja työtehtävät? Jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta siivousalalta, joustoa ja oma-aloitteisuutta, voit olla etsimämme henkilö.

ETSIMME UUSIA SIIVOOJIA monipuolisiin työtehtäviin RAUMALLE!

Työtä on tarjolla monipuolisissa siivouskohteissa, vaihdellen toimisto- ja myymäläsiivouksesta aina muihin mitä mielenkiintoisempiin kohteisiin joissa tehdään ylläpitosiivouksen lisäksi perussiivousta. Työtehtävien suorittamiseen olisi hyvä olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta voimme räätälöidä työtehtäviä ja kohteita sekä työvuoroja sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden.

 

Mitä tarjoamme?

Meillä arjen haasteista ei tarvitse selviytyä yksin vaan saat tueksesi osaavat ja avuliaat työkaverit.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Tarvittaessa koulutamme sinulle esimerkiksi työturvallisuuskortin.

RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat 

Palkkaamme siivoojia sekä kokoaikaisesti, että osa-aikaisesti ja työtkin voi aloittaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa ja palkkauksessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.