RTK-Palvelu Oy

Kiinteistönhoitaja Vaasaan

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 07.03.2024, 10:00
  • Suljettu 01.04.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhoitaja Vaasaan

 

Etsimme joukkoomme kiinteistönhoitajaa, jolla on alan kokemusta ja näkemystä laadukkaaseen kädenjälkeen sekä aina ammattimainen työote. Meillä et tule pitkästymään, sillä tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin ja huikeaan tiimiin ympärillesi. Jos olet kiinteistönhoidon virtuoosi ja haluat panostaa asiakaslähtöisyyteen, olet juuri etsimämme henkilö!

 

Tehtävästä ja odotuksistamme

Monipuoliset kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotehtävät kuten esimerkiksi ilmanvaihto- ja lämmityslaitteiden tarkistus ja huolto, vesikalusteiden huolto, jätehuollon toimivuuden varmistaminen ja muut perustehtävät.

Pidät rutiininomaisista tehtävistä ja sinulta luonnistuu myös tarvittaessa pienet korjaustyöt, siistimiset ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen.

Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle tuttuja.

 

Sinulta löytyy

Kiinteistönhuoltoalan ammattitutkinto ja useamman vuoden työkokemusta -ja se näkyy työssäsi.

Työhön sopivaa Can do-asennetta ja iloa olla avuksi kaikissa tehtävissä.

Hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä sekä ripeää jalkaa silloin kun on aihetta.

Hyvää suomen kielen osaamista ja B-ajokorttia – koneajotaito on myös eduksesi.

Työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi. Mikäli näitä ei sinulta vielä löydy, ei hätää, koulutamme kyllä!

 

Työskentelystä meillä

Suunnittelemme työtehtäväsi joustavasti oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Työturvallisuus on meille kunnia-asia, koulutamme tehtävään ja huolehdimme osaamisestasi jatkossakin.

Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Koko työyhteisö on aina tukenasi.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut, sekä mahtavat työkaverit.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-palvelu Oy:n Palveluesimies Duric Edis, puh 044 412 4886 (puhelintiedustelut arkisin klo 13–15).

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.