RTK-Palvelu Oy

Kiinteistöhuollon palveluesihenkilö Seinäjoelle

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 28.02.2024, 11:00
  • Suljettu 30.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistöhuollon palveluesihenkilö Seinäjoelle

Hei kiinteistöhuoltoalan ammattilainen, oletko valmis ottamaan haasteen vastaan mielenkiintoisessa toimintaympäristössä? Haemme nyt huolellisen ja ammattimaisen työotteen omaavaa palveluesihenkilöä vastaamaan Seinäjoen alueen kiinteistöhuollon toimivuudesta ja tuloksellisesta toiminnasta.

 

Tehtävän kuvaus

Palveluesihenkilönä toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin, kollegoiden, alihankkijoiden ja asiakkaiden edustajien kanssa, varmistaen omalta osaltasi sekä kiinteistöjen tarkoituksenmukaisen toiminnan, kiinteistöpalveluiden toimivuuden ja laadun, että käyttäjien tyytyväisyyden ja turvallisuuden.

Tehtävässä työskentelet huoltohenkilöstön esihenkilönä, valvot päivittäistä työtä ja ohjaat itsenäisesti ja aktiivisesti kiinteistöhuoltoyksikön työnkulkuja sekä vastaat asiakkaamme kiinteistökohteiden toiminnasta näiden toiminnan luonne huomioiden. Tehtävässä on lisäksi talotekniikkaan ja kunnossapitohankkeisiin liittyviä asiantuntija- ja kehitystehtäviä sekä muita kiinteistöhuoltoon liittyviä valvonta- ja hallintatehtäviä.  

 

Odotamme sinulta

Tässä tehtävässä menestyy parhaiten kiinteistöalan vahva ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus kiinteistöalan tehtävistä ja esihenkilönä toimimisesta sekä alalle soveltuva erikoisammattitutkinto tai AMK-tutkinto. Tehtävässä tarvitaan myös ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta tarkkaa ja itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä rohkeaa ja proaktiivista tapaa tarttua uusiin haasteisiin. 

Tiimityötaitosi ansiosta edistät aktiivisesti palveluamme yhdessä kiinteistönhoitajien, alueellisen johdon ja asiakkaan yhteyshenkilön kanssa. 

Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja kykenet analysoimaan ja viemään toimenpiteitä kohdetasolle. Kykysi ylläpitää ja vahvistaa asiakassuhteita on tärkeää menestymisellemme.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, josta sinulla on mahdollisuus kasvaa meille huipputekijäksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä joustavat työajat ja työtehtävät. Pääset rakentamaan tehtävästäsi oman näköisen hyödyntämällä joustavia työskentelymahdollisuuksia niin etätyössä kuin siellä, missä tapahtuu.  

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut sekä muita etuisuuksia.

Kohdekiinteistöjen ainutlaatuisuus luo sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monin tavoin.

 

Työsuhde

Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Teemme valinnan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen 29.3.2024 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Teppo Aalto (8.3 alkaen pe aamuisin klo 9-11, puh 040 544 5809). 

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.