RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Trukkihuoltaja

  • Sijainti Eura
  • Julkaistu 18.03.2024, 0:00
  • Suljettu 18.04.2024, 0:00

Trukkihuoltaja

Haemme asiakasyrityksellemme Euraan trukkihuoltajaa. 

Työpitää sisällään monipuolisesti erilaisia huolto ja korjaustöitä trukkien, pakettiautojen ja muiden työkoneiden parissa. Tässä työssä menestymisen edellytyksenä on aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on esimerkiksi autonasentajan tutkinto ja tykkää muutenkin korjailla ja huoltaa koneita ja laitteita, tämä työ voisi olla sinulle juuri oikea. Jotta sinut voidaan valita tähän tehtävää, sinun tulee myös puhua suomea. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan, koska työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jos sinulla on lisää kysyttävää tästä työtehtävästä, voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Tiia Linnalaan 044 765 7210 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,